|
![]() |
Emre Baransel - Bulutlar Üstünde [Video Klip] |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 | |||
![]()
EMRE BARANSEL'in yeni albümü SUYUN MASALI'nın ilk klibi "BULUTLAR ÜSTÜNDE" Klip ''Bünyamin Yaşar'' ve ''Next Production'' imzası taşıyor. Söz: Emre Baransel Müzik: KM Beatz & Oğuzhan Hazar Artış Back Vokal: Beyza Durmaz Sample alınan eser: Agapi Hioni S.Fotiadis-P.Falaras-Natascha Atlas OSSİ MÜZİK 2010 Haziran ayının 17'sinde çıkan double CD'lik solo albüm 'SUYUN MASALI'nın 'AĞLAYAN HİKAYELER' adını taşıyan 1. CD'sinin ilk şarkısı olan 'BULUTLAR ÜSTÜNDE'ye çekilen klip pazartesiden itibaren (12 Temmuz 2010) tüm müzik kanallarında yayında! www.baranselmusic.com www.myspace.com/emrebaransel www.facebook.com/emrebaransel www.twitter.com/emre_baransel www.youtube.com/emrebaransel1 ŞARKI SÖZLERİ: 1. Verse: Ben gidene dek, ben yitene dek ben bitene dek melodim sürecek Dilden dile elek tek tek silinene dek Devrilene dek seremonim süregelecek Yine sevene dek, kalbimi verene dek Uğrunda ölene dek kasvetim sürecek (Salt) yürek okuyana dek kendimi çözene dek Tevazu bilene dek cehaletim sürecek Boynumu eğene dek, esir düşene dek sesimi kesene dek cesaretim sürecek Elimdekini görene dek onunla doyana dek Değerini bilene dek keşkelerim sürecek Tuvalim tükenene dek fırçam çürüyene dek Renklerim küsene dek resmim çizilecek Nehrim kuruyana dek ehlim durulana dek şehrim uyuyana dek yüzüm esaret görmeyecek Nakarat: Seyret herşeye rağmen rakseden yüreğimi Eğlet bulutlar üstünde dileğini Hisset hadi söyle bana Neden hayat hep der bana öde bedelini ah? 2. Verse: Vücudum ışık süzmesi bu gece, gökkuşağı öncesi renk habercisi, seyret bunu hadi! Süzmek istedim seni de sıyrıldım kemikten de, etten de, ver bana görünmeyen elini ve Tutup çıkarayım bi anda arşa yüzünü de Fedakar tek bi sözle gömdüm hüznümü de Devasa bi gökdelenim var benim baloncuklardan Tuğla üstüne tuğla üflerim her gece uğruna Bikaç sihirli fasulye için caydım sahip olduğum Herşeyden ve tırmandım fasulye sırığıma Bi peri kızı arp nameleri titretir ruhuma Aynı anda harp naraları inler kulaklarımda Havalanırım kanatsız, süzülürüm kumandasız Çığlık atarım kendi kendime kimse duymadan Tekrar sesini duyana dek, ışığınla parlayana dek Aşkını tutana dek kalbim aşk görmeyecek… |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
emre baransel, emre baransel - suyun masali, emre baransel klipleri |