![]() |
#1 |
![]() Başarılar ![]() basit gelir kelmelerim önce kafan basmalı beni battleda görünce kesilirsin kaskatı kendin hatalısın tabi gelişiminde hatalı kafandan büyük mikrofonla nasıl rap yapılmalı ? yeraltını kirlet anca ince sesle track yap ezildi karşımda tabi senin gbi bi cok sap mcyimde kendine, joker deil kupa kızısın sütü içmeyince sen eminimki kızgınsın yapabilirm sana track beynin kaldırabilirse istemessin ama direk battleda seni yendiğimde yaşın küçük kumla oyna ilgilenme rap müzikle sözlerimi anlarsın ergenliğe girdiğinde küfür yok denilince kızdım, nedenini anlıyorum veletle atışırsam rtük küfüre kızar biliyorum hala eziksin sen cocuk, büyümeni içten diliyorum yaptığın bi kac çöpe ben durmadan gülüyorum Konu Malibu tarafından (02-21-2010 Saat 10:53 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Şimdi biraz ağır koycam sahnede tek bir dal Koca popolu biri gelmiş o yüzden yerim dar Benimle battle yapıyorsun bir bakıma harakiri Şu an uçurumun kenarındasın bana mecbur uzat eli Savaş mı başlattın moruk azrailim nöbette Yardım istersin korkakça özelden Ne çabuk unuttun sokakta özel ders Verirken bilmezdin bile derdin Rap dersi Yapamadığın şu boka bile derdim Rap dersin Şimdi kendi ellerimle öldüreceğim seni bilin ki Şehrin ortasındaki palyaçoluğun bilindik İdam ipin olacak ayakkabı bağların Yazamadığın o elleri kilitledi ağlarım Kumaşlar geldi tekrar hadi seç kefenini Birden çoğalmışsınız yüzünü ben seçemedim Gözlerimden anladın başın büyük belada Alevler saçar bir de küçük selamlar Nasıl düşünürsün benim intikamımı unutmayı Geç de olsa şimdi dumanımı solukladın Fazla kasmıyorum seni gecenin bir vakti azdın İki laf edip kaçtın çünkü biliyorsun sen de Joker azgın |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Azimli Üye
|
![]() alev sacan gözün mü var? bakışlarn maymun gbi evet moruk battle yaptıoz senin tabirde hariki ^^ bu sözleri bırak bence cakmalaştın tabiki yeraltında rap yaparken seni kimler s.kledi ? (bu kadarıda vardr hralde xD) hala cocuksun sen yazık, sözlerin hayal dünyası palyacoluk bende deil tipindedir lyric fukarası yardım istemekmi velet? sallamşsn sardı telaşım idam eden ben olurum ayakkabı bağım sana lazım intikammı dedin buna bana masal gibi geldi yarattımmı sende telaş aman flex seni gerdi derdi senin gibileri yenmek için bana verdi 3 5 satır sonra susan anca senin gibilerdi ucurumun kenarında olsam atlamaktır tercihim sen kendini yırtsanda ben burda cok sakinim düşmanım olmak için ufaksın rahatlıkla yenebilirm en azından ergen olda seninle öyle görüşelim |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Daha iki ay önce o kaltağı elimden almaya çalışmıştın Dedim kendi kendime bu aptal sapıtmıştır Sınırlı dünyanda moruk yine kaşınmışsın Bu küçük çocuk yarım daire kanallarını aşındırsın Sözlerine baktım bi,hep aynı terane Benden çalarak cevaplar,ama değil bana hitaben Senin masallarını her gün yaşatıyorum ama Dün ki şoktan sonra unutulmamış daha Şu kolpayı alın artık harbiden cinayet çıkacak Öldüreceğinden bahsedir silah versen aptala bana sıkamaz Atlamak tercihinse atlatırım seni her türlü Yine benden çalarak yazarsın son günlük Artık sonun geldi anlamışsındır,gördün pimimi Psikopatlıkla öldüreceğim birisin Sen soytarıyken anca silebilirdin tacımızı Unutma sen insan değil dünyanın birkaç dk’lık sancısısın |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Alıntı: