![]() |
#11 |
![]() dostm sen her insanı aynı kefeye koyamassnki tmm dediklerin doru ama o serserilerin arasında cdden çok akıllı lider yönünü kullanmasını bilen we yarar sağlayan insanlar war.. bence bu ayrımcılık olayına sen rapi hiç karıştırma çnkü rapperların arasndada cdden kişilikli we ii insanlar war ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Aktif Üye
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Forum Yenisi
|
![]() Kilitlersen acizligini belli etmis olursun saygisizlik yok burda kufur yok guzel medeni bir sekilde bir konuyu tartisiyoruz ne bende art niyet war ne sizde ee kapanmasi icin bi gerekce ?
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Özel Üye
|
![]() Alıntı:
birincisi: yazdıklarımı iyice okumamışsınz ikincisi: rapin yanında örnek verdiğin durumlar olayla örtüşmüyor.rap bi müzik türü,verdiğin örnekler zaten fikri farklı insanların kurdgu topluluklar.Milletin farklı yönetilmesini savunan topluıluklar.İsmi ne olursa olsun zaten aynı fikirdeki insanları toplayan kurulumlar.Hayatın her kesiminde olduğu gibi,bu tip kurumlardada bazı cahil insanlar olabilir.o grubun tamamına mal etmemek gerekir.herhangıbı grubu savunduğumu sanmayın. Fakat bi müzik türünü ülkeyi bölmek gibi büyük bi olayla aynı kefeye koyarsanız bu sizin afedersiniz ama cahilliğinizi gösterir.Dediğinz tip oluşumlardaki asıl amac ülkeyi iyi yönetnektir,ama bazı cahil insanlar yüzünden gruplar arası kavga,atışma gibi istenmeyen olaylar olur.partiler arasındada oldgu gibi.Ama Dünyanın tarihinde hiç bi müzik türü,bir milleti birbirine düşürmemiştr.Düşüremez.Müzik evrenseldir lafını hiç mi duymadınz.konunun amacı ve gittiği hedef ilk açıldığı halini kaybetti.farklı bi yöne doru gitmeye başladı.Son sözüm,MÜZİK İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜREN BİR SANAT DALI DEĞİL; AKSİNE BİRLEŞTİRİCİ BİR UNSURDUR.MÜZİĞİ SİYASETLE KARIŞTIRIRSANIZ,KENDİNİZ YANILIRSINIZ Saygılar Araf Yaren |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Foruma Isınan Üye
|
![]() kardeş Helal OLsun..! sadece rap degil rock cu Kızlar VAr takmışlar KEndiLeriNe bi isim.. emo Punk.. emo = insanlara her türüyle haykırı olanlara diolar.. kimileri yer6 olarak kendileri benimseyip mekan yapmışlar..! ama senin dedin gibi kendilerini ayırt edip bölücüq yapanlar var.. ha BEn rapcıyım.. rap elbisesi üstümde gören varsı aynısı alım ona ![]() ![]() eMİr OglaN' ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Özel Üye
|
![]() Alıntı:
ÜLKÜ OCAKLARINDAYIM ( cCc ) Allah'a şükür...MüsLümanımda..Vatanım için Herşeyi gözümü kırpmadan yaparımda.. ve rapciyimde... ben Serserimi oLuyorum şimdi ? Senin biLdiğin serseriler ise ocağın disiplin kurulundaki kişilerdir.. Ocakta kimin derdi veya kavgası olursa , zor duruma düşmüşse ( ve HAKLIYSA ) o işleri disiplin kurulu üyeleri halleder... Genellikle kavga işlerine baktıkları için isimleri serseriye çıktı maaLesef.. Neden bi vali veya devletin bi yerindeki ülkücü adamı örnek vermıyosunuzda iti puştu ülkücü olarak gösteriyosunuz anlamıyorum... 1 kere Ülkü Ocaklarına gidip oturdun mu seminerini dinledinmi onuda merak ediyorum Dediklerinde çok saçma şeyler umarım farkındasındır... OrtaLığı birbirine katmak istemiyorum..Herkes ne dediğini biLsin... Konu Riyazat tarafından (06-27-2008 Saat 07:36 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |