Facebook Twitter FriendFeed RSS

Go Back   Www.18Yer6.Org > HiPHoP > Çankırı'da Hiphop
Connect with Facebook

Herkes buraya bi baksın.. Bakmadan gecmeyin.. Konu silinmesin..

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 06-26-2008, 03:13 PM   #11
Bi-ZaR
Aktif Üye
Kullanıcı Avatarı

Bi-ZaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 4
İletisim

dostm sen her insanı aynı kefeye koyamassnki tmm dediklerin doru ama o serserilerin arasında cdden çok akıllı lider yönünü kullanmasını bilen we yarar sağlayan insanlar war.. bence bu ayrımcılık olayına sen rapi hiç karıştırma çnkü rapperların arasndada cdden kişilikli we ii insanlar war
Bi-ZaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-26-2008, 03:15 PM   #12
xxD
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 1
İletisim

AnLatmak istedigim bu iste.. istisnalar kaideyi bozmaz. kisilikli delikanli namuslu insanlarin olmasi da bi istisna kusra bakma dostum :/
xxD isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-26-2008, 03:20 PM   #13
By_KuLFeT
Bombastiq Üye
Kullanıcı Avatarı

By_KuLFeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 96
İletisim

naptinn sen yaaa işin işine siyaseti bile kattın ... konuyu kitlemem yakındır... karışabilir çünkü burası
By_KuLFeT isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-26-2008, 03:26 PM   #14
Bi-ZaR
Aktif Üye
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim

Alıntı:
xxD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AnLatmak istedigim bu iste.. istisnalar kaideyi bozmaz. kisilikli delikanli namuslu insanlarin olmasi da bi istisna kusra bakma dostum :/
tmm abi o senn görşn bu benm görşm saygılı olalm görşlere bnce bu konu brda kapansn
Alt 06-26-2008, 03:43 PM   #15
xxD
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
İletisim

Alıntı:
By_KuLFeT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
naptinn sen yaaa işin işine siyaseti bile kattın ... konuyu kitlemem yakındır... karışabilir çünkü burası
Kilitlersen acizligini belli etmis olursun saygisizlik yok burda kufur yok guzel medeni bir sekilde bir konuyu tartisiyoruz ne bende art niyet war ne sizde ee kapanmasi icin bi gerekce ?
Alt 06-26-2008, 03:46 PM   #16
Bi-ZaR
Aktif Üye
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim

abi modda haklı ama ya burası siyaset sitesi deilki bence bu konu fazla uzamasın ne gerek war herkezn görüşü içnde kalsın bilmemize gerek tok
Alt 06-26-2008, 04:07 PM   #17
xxD
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
İletisim

Ben orda sadece herkesin katilacagi bir ornek werdm siyaset flan katmadim
herkesin gorusu kendine... oyle diyosaniz oyle olsn o zmn.. Benden bu Kadar konusmak; konuyu tartismak isterseniz burdaym ben
Alt 06-26-2008, 05:14 PM   #18
arafyaren
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 125
İletisim

Alıntı:
Ben orda sadece herkesin katilacagi bir ornek werdm siyaset flan katmadim
herkesin gorusu kendine... oyle diyosaniz oyle olsn o zmn.. Benden bu Kadar konusmak; konuyu tartismak isterseniz burdaym ben

birincisi: yazdıklarımı iyice okumamışsınz
ikincisi: rapin yanında örnek verdiğin durumlar olayla örtüşmüyor.rap bi müzik türü,verdiğin örnekler zaten fikri farklı insanların kurdgu topluluklar.Milletin farklı yönetilmesini savunan topluıluklar.İsmi ne olursa olsun zaten aynı fikirdeki insanları toplayan kurulumlar.Hayatın her kesiminde olduğu gibi,bu tip kurumlardada bazı cahil insanlar olabilir.o grubun tamamına mal etmemek gerekir.herhangıbı grubu savunduğumu sanmayın.

Fakat bi müzik türünü ülkeyi bölmek gibi büyük bi olayla aynı kefeye koyarsanız bu sizin afedersiniz ama cahilliğinizi gösterir.Dediğinz tip oluşumlardaki asıl amac ülkeyi iyi yönetnektir,ama bazı cahil insanlar yüzünden gruplar arası kavga,atışma gibi istenmeyen olaylar olur.partiler arasındada oldgu gibi.Ama Dünyanın tarihinde hiç bi müzik türü,bir milleti birbirine düşürmemiştr.Düşüremez.Müzik evrenseldir lafını hiç mi duymadınz.konunun amacı ve gittiği hedef ilk açıldığı halini kaybetti.farklı bi yöne doru gitmeye başladı.Son sözüm,MÜZİK İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜREN BİR SANAT DALI DEĞİL; AKSİNE BİRLEŞTİRİCİ BİR UNSURDUR.MÜZİĞİ SİYASETLE KARIŞTIRIRSANIZ,KENDİNİZ YANILIRSINIZ

Saygılar
Araf Yaren
arafyaren isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-27-2008, 04:01 PM   #19
eMir18
Foruma Isınan Üye
Kullanıcı Avatarı

eMir18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 11
İletisim

kardeş Helal OLsun..! sadece rap degil rock cu Kızlar VAr takmışlar KEndiLeriNe bi isim.. emo Punk..
emo = insanlara her türüyle haykırı olanlara diolar.. kimileri yer6 olarak kendileri benimseyip mekan yapmışlar..! ama senin dedin gibi kendilerini ayırt edip bölücüq yapanlar var.. ha BEn rapcıyım.. rap elbisesi üstümde gören varsı aynısı alım ona ben her türlü mzik dinlerim ARABESK .. rap ROCK o anlattıqların bende yok...( KİMSEDE OLMASINDA ) Birde rock cılar rapcılara karşı rapcılar onlara karşı.. o prpLEm olmaması lasım BEnce ..DEDİN gibi ... emegiNe o yüregine saglıq...
eMİr OglaN' Derqi ?? ' Her türlü ŞEyde dostluq olsun kardeşliq olsun (:
eMir18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-27-2008, 07:31 PM   #20
Riyazat
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı

Riyazat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 57
İletisim

Alıntı:
Hepiniz iyi guzel hos demissiniz de Hepiniz boyle misiniz ? Baqin bu neye benziyo biliyor musunuz... Ulkucu bir insan watanini milletini sewer muslumanlik icin calisir Faqat gunumuzde ulku ocaklari serserilerle dolu... (Yine ince bi mesaj)

ÜLKÜ OCAKLARINDAYIM ( cCc ) Allah'a şükür...MüsLümanımda..Vatanım için Herşeyi gözümü kırpmadan yaparımda..

ve rapciyimde...
ben Serserimi oLuyorum şimdi ?

Senin biLdiğin serseriler ise ocağın disiplin kurulundaki kişilerdir..
Ocakta kimin derdi veya kavgası olursa , zor duruma düşmüşse ( ve HAKLIYSA ) o işleri disiplin kurulu üyeleri halleder...
Genellikle kavga işlerine baktıkları için isimleri serseriye çıktı maaLesef..
Neden bi vali veya devletin bi yerindeki ülkücü adamı örnek vermıyosunuzda iti puştu ülkücü olarak gösteriyosunuz anlamıyorum...
1 kere Ülkü Ocaklarına gidip oturdun mu seminerini dinledinmi onuda merak ediyorum
Dediklerinde çok saçma şeyler umarım farkındasındır...
OrtaLığı birbirine katmak istemiyorum..Herkes ne dediğini biLsin...

Konu Riyazat tarafından (06-27-2008 Saat 07:36 PM ) değiştirilmiştir..
Riyazat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır