Facebook Twitter FriendFeed RSS

Go Back   Www.18Yer6.Org > HiPHoP > Çankırı'da Hiphop
Connect with Facebook

Herkes buraya bi baksın.. Bakmadan gecmeyin.. Konu silinmesin..

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 06-27-2008, 07:52 PM   #21
RapubliX
Administrator
Kullanıcı Avatarı

RapubliX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 908
İletisim

siyasete girmeyelim arkadaşlar yoksa konu kilitlenmek zorunda kalacak hiç bir siyasi partiyi örnek vermeksizin konuya devam edebilirsiniz bundan sonraki herhangi bir siyaset içerikli mesajda konuyu kilitlemek zorunda kalacağım
Saygılar
RapubliX isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-27-2008, 07:58 PM   #22
Riyazat
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı

Riyazat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 57
İletisim

Dayanamıyorum olm napıyım
Riyazat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-28-2008, 03:24 AM   #23
xxD
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 1
İletisim

Alıntı:
Riyazat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ÜLKÜ OCAKLARINDAYIM ( cCc ) Allah'a şükür...MüsLümanımda..Vatanım için Herşeyi gözümü kırpmadan yaparımda..

ve rapciyimde...
ben Serserimi oLuyorum şimdi ?

Senin biLdiğin serseriler ise ocağın disiplin kurulundaki kişilerdir..
Ocakta kimin derdi veya kavgası olursa , zor duruma düşmüşse ( ve HAKLIYSA ) o işleri disiplin kurulu üyeleri halleder...
Genellikle kavga işlerine baktıkları için isimleri serseriye çıktı maaLesef..
Neden bi vali veya devletin bi yerindeki ülkücü adamı örnek vermıyosunuzda iti puştu ülkücü olarak gösteriyosunuz anlamıyorum...
1 kere Ülkü Ocaklarına gidip oturdun mu seminerini dinledinmi onuda merak ediyorum
Dediklerinde çok saçma şeyler umarım farkındasındır...
OrtaLığı birbirine katmak istemiyorum..Herkes ne dediğini biLsin...

arkadasim! Yazdiklarimi iyi okumamissin... Ben milliyetci bir insanim ve kesinLikle ocaga karsi bir laf soylemedim ben orda... disipLin kurulunun aksine Ben ocakta ismi bile olmayip da Ulkucuyum diyenlerden bi ornek werdim... Zaten olayin konumuzla hicbir ilgisi alakasi yhoq sadece bir ornekti... Bu arada 1 kere oturdun mu seminer dinLedin mi? sorusunun yaniti: evet gunlerimi aylarimi yillarimi gecirdim Tum hocalari da dinledm merak etme...

Tekrar soyluyorm konumuz bu deil tartismaya dwm ama bu bolumu kapansin mumkunse,,,
xxD isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-28-2008, 03:26 AM   #24
xxD
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
İletisim

Alıntı:
kafile18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeş Helal OLsun..! sadece rap degil rock cu Kızlar VAr takmışlar KEndiLeriNe bi isim.. emo Punk..
emo = insanlara her türüyle haykırı olanlara diolar.. kimileri yer6 olarak kendileri benimseyip mekan yapmışlar..! ama senin dedin gibi kendilerini ayırt edip bölücüq yapanlar var.. ha BEn rapcıyım.. rap elbisesi üstümde gören varsı aynısı alım ona ben her türlü mzik dinlerim ARABESK .. rap ROCK o anlattıqların bende yok...( KİMSEDE OLMASINDA ) Birde rock cılar rapcılara karşı rapcılar onlara karşı.. o prpLEm olmaması lasım BEnce ..DEDİN gibi ... emegiNe o yüregine saglıq...
eMİr OglaN' Derqi ?? ' Her türlü ŞEyde dostluq olsun kardeşliq olsun (:
birader + olarak bisi soyleyim ben yazdiklarimi 18yer6 kullanicilari icin ozel yazmadim Turkiyede ne kadar bildigim rap we Asiri salak rock cilarin sitelerine yazdim

tek bi amacim biraz da olsa YanLis dusunen insanLari dogru yolla bulusturmak... simdi diceksiniz biz ole deiliz biz bole deiliz o zmn siz deilsiniz zaten hedefimdeki kitle... yarasi olan ustune alinir
Alt 06-28-2008, 03:32 AM   #25
xxD
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
İletisim

Alıntı:
arafyaren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
birincisi: yazdıklarımı iyice okumamışsınz
ikincisi: rapin yanında örnek verdiğin durumlar olayla örtüşmüyor.rap bi müzik türü,verdiğin örnekler zaten fikri farklı insanların kurdgu topluluklar.Milletin farklı yönetilmesini savunan topluıluklar.İsmi ne olursa olsun zaten aynı fikirdeki insanları toplayan kurulumlar.Hayatın her kesiminde olduğu gibi,bu tip kurumlardada bazı cahil insanlar olabilir.o grubun tamamına mal etmemek gerekir.herhangıbı grubu savunduğumu sanmayın.

Fakat bi müzik türünü ülkeyi bölmek gibi büyük bi olayla aynı kefeye koyarsanız bu sizin afedersiniz ama cahilliğinizi gösterir.Dediğinz tip oluşumlardaki asıl amac ülkeyi iyi yönetnektir,ama bazı cahil insanlar yüzünden gruplar arası kavga,atışma gibi istenmeyen olaylar olur.partiler arasındada oldgu gibi.Ama Dünyanın tarihinde hiç bi müzik türü,bir milleti birbirine düşürmemiştr.Düşüremez.Müzik evrenseldir lafını hiç mi duymadınz.konunun amacı ve gittiği hedef ilk açıldığı halini kaybetti.farklı bi yöne doru gitmeye başladı.Son sözüm,MÜZİK İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜREN BİR SANAT DALI DEĞİL; AKSİNE BİRLEŞTİRİCİ BİR UNSURDUR.MÜZİĞİ SİYASETLE KARIŞTIRIRSANIZ,KENDİNİZ YANILIRSINIZ

Saygılar
Araf Yaren
eksik etek midir nedir bi grup tarzi bisi war youtubede gordm.. Ne kadar igrencti yaptiklari seyLer degil mi ? Bir erkek grup ile Bayan grup arasindaki kufurlu ve sacma sapan diyaloGlar... Bu sarkilarini sozlerini dinleyen kucuklerin sucu gunahi ne arkadasim soyler msin ? ne kadar da kotu bi ornek bence.. Baq.. ben muzigin tarzi ile ilgilenmiyorum.. ben bu muzigi kotu yonde kullanan insanlarla ilgileniyorum. yha, yazik gunah bu kadar yazdigina Muzik evrenseldir demisin de anam zaten ben de buna karsi deilim Ben Rap a karsi deilim! sadece Yanlis kullanilmasina karsiyim.. ben sana da yanlis kullaniyorsun demiorm wea bu forumun adminine moduna hicbirine... sadece gorus belli ediyorum Bilmem anlatabiliyor muym ?
Alt 06-28-2008, 03:39 AM   #26
xxD
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
İletisim

Baqin arkadaslar... !
tekrar tekrar soyluyorm
amacim ortaligi karistirmak deil
siyaset sokup Bulandirmak deil
ozellikle cankiri rapcilerine karsi bi art niyetim yoq. zaten olamaz...

tek bi amacim war, evrensel bir alani Kotu insanLarin kullanmasini engellemek.. Bunlari buraya yazmaktaki amacim sizi karalamak deil zaten sizi karalamak olsa sizin sitenize Yazmam... sizden baska giren yhoq zaten...

Sadece biraz yardim istiyorum sizden.. kotu yonde kullanilmasina izin wermeyin.
Alt 06-28-2008, 07:48 AM   #27
dupe
Serial bomber
Kullanıcı Avatarı

dupe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 75
İletisim

bu ne ya burası rap portalı siaset portalı diil bögh baydı.
dupe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-28-2008, 09:24 PM   #28
eMir18
Foruma Isınan Üye
Kullanıcı Avatarı

eMir18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 11
İletisim

ülkücülüq mİlletciliq... ülqü ocaklarıyla olmaz .olursa kalpden OLur.. AMA benim ülkü acaqlarına kanım ısınmadı..! İçlerinden birisi karı gıza laf atıyor.. dayaq yio.. qüvendigi akasındaqi ülqü ocaklarını çagırıyor.. Bu mu ocak anlaşması :S
eMir18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-28-2008, 09:38 PM   #29
arafyaren
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 125
İletisim

Alıntı:
xxD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Baqin arkadaslar... !
tekrar tekrar soyluyorm
amacim ortaligi karistirmak deil
siyaset sokup Bulandirmak deil
ozellikle cankiri rapcilerine karsi bi art niyetim yoq. zaten olamaz...

tek bi amacim war, evrensel bir alani Kotu insanLarin kullanmasini engellemek.. Bunlari buraya yazmaktaki amacim sizi karalamak deil zaten sizi karalamak olsa sizin sitenize Yazmam... sizden baska giren yhoq zaten...

Sadece biraz yardim istiyorum sizden.. kotu yonde kullanilmasina izin wermeyin.
ama o şekil bi tavırda değil yazdıkların,ilk mesajını bir kez daha okursan orda verdiğin örneklerin müzikle alakası yok.bölücülük tamamen farklı bi konu
yinede açıkladığn için teşekkür ederim
arafyaren isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-29-2008, 12:33 AM   #30
xxD
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
İletisim

Alıntı:
arafyaren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ama o şekil bi tavırda değil yazdıkların,ilk mesajını bir kez daha okursan orda verdiğin örneklerin müzikle alakası yok.bölücülük tamamen farklı bi konu
yinede açıkladığn için teşekkür ederim
bolucu olan muzigin tarzi deiL Muzigi kullanan kisiLer... Hep dedigim gibi..

arkadasLarim isterseniz Kilitleyin konuyu artik farkLi mecraLara gitmesini istemiyorsaniz. , Ben soylemek istediqlerimi soyledim siz AnlayisLa karsiLadiniz.. Yani cogunuz. Mutlu ettiniz beni coq tesekkur edeRim...
Konu Kapatılmıştır