![]() |
#21 |
![]() siyasete girmeyelim arkadaşlar yoksa konu kilitlenmek zorunda kalacak hiç bir siyasi partiyi örnek vermeksizin konuya devam edebilirsiniz bundan sonraki herhangi bir siyaset içerikli mesajda konuyu kilitlemek zorunda kalacağım Saygılar |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Forum Yenisi
|
![]() Alıntı:
arkadasim! Yazdiklarimi iyi okumamissin... Ben milliyetci bir insanim ve kesinLikle ocaga karsi bir laf soylemedim ben orda... disipLin kurulunun aksine Ben ocakta ismi bile olmayip da Ulkucuyum diyenlerden bi ornek werdim... Zaten olayin konumuzla hicbir ilgisi alakasi yhoq sadece bir ornekti... Bu arada 1 kere oturdun mu seminer dinLedin mi? sorusunun yaniti: evet gunlerimi aylarimi yillarimi gecirdim Tum hocalari da dinledm merak etme... Tekrar soyluyorm konumuz bu deil tartismaya dwm ama bu bolumu kapansin mumkunse,,, |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Forum Yenisi
|
![]() Alıntı:
tek bi amacim biraz da olsa YanLis dusunen insanLari dogru yolla bulusturmak... simdi diceksiniz biz ole deiliz biz bole deiliz o zmn siz deilsiniz zaten hedefimdeki kitle... yarasi olan ustune alinir |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Forum Yenisi
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
Forum Yenisi
|
![]() Baqin arkadaslar... ! tekrar tekrar soyluyorm amacim ortaligi karistirmak deil siyaset sokup Bulandirmak deil ozellikle cankiri rapcilerine karsi bi art niyetim yoq. zaten olamaz... tek bi amacim war, evrensel bir alani Kotu insanLarin kullanmasini engellemek.. Bunlari buraya yazmaktaki amacim sizi karalamak deil zaten sizi karalamak olsa sizin sitenize Yazmam... sizden baska giren yhoq zaten... Sadece biraz yardim istiyorum sizden.. kotu yonde kullanilmasina izin wermeyin. |
![]() |
![]() |
#28 |
Foruma Isınan Üye
|
![]() ülkücülüq mİlletciliq... ülqü ocaklarıyla olmaz .olursa kalpden OLur.. AMA benim ülkü acaqlarına kanım ısınmadı..! İçlerinden birisi karı gıza laf atıyor.. dayaq yio.. qüvendigi akasındaqi ülqü ocaklarını çagırıyor.. Bu mu ocak anlaşması :S
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Özel Üye
|
![]() Alıntı:
yinede açıkladığn için teşekkür ederim |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Forum Yenisi
|
![]() Alıntı:
arkadasLarim isterseniz Kilitleyin konuyu artik farkLi mecraLara gitmesini istemiyorsaniz. , Ben soylemek istediqlerimi soyledim siz AnlayisLa karsiLadiniz.. Yani cogunuz. Mutlu ettiniz beni coq tesekkur edeRim... |
|
![]() |
![]() |