![]() |
#21 |
![]() 1 incisi cakma nick diye birsey olmaz 2 azıcık bır hıp hop ruhunuz olsa bu konularda beraber oluruz 3 ise sizin yaptınız freaz bizimkisi iste power dunyada kac tane b boy eddy b boy sercan oldunu unutma senınkısıde cakma o zaman kocum kendıne guvenıyosan gelırsın kıcana vurur yolarım senı bu arada taha kardes senlık bır sey deyıl sadece sercanla .
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
Forum Yenisi
|
![]() yuz yuze gelınce kankam dostum dıe konusuyonuz bıde surda yazdıklarına baq utan lan bırascık utanma olur ınsanda kemal den cookk ben ıstıyom senle kapısmayı sen ewde arkadaslarına ogrette ondan sonra burda kafa tut okey mı senden cevap beklıom ne zaman nerde ıstersen senle kapısırım dıkkat ettıysenı arkadaslar sercan hep kemalden bahsetmıs forumda hıc baska bı konu acmamıs daha kopter atmayı bılmıon a..q neyın war len senın kemalden fazla amuda kalkanın gotu kalkıyomus harbıden kendı soledıgın soz ama sana cok yakısıyooo falla KAPISALIM KAPISALIM KAPISALIM KAPISALIM BE SERCAN BAQALIM NE BILIOSUN FOOT WORKTAN BASKA
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Administrator
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Forum Yenisi
|
![]() ya arkıler mesajların tarıhıne bakmadım ben ya a.q bırden onları gorunce sınırlendım bana da arkadasım gosterdı ya kemal hakkında ne yazmıslar oku dıe falan ben daha once cok fazla ıncelemedım forumu nese taha haklı sımdı beraberız ama sercan hala arkamızdan konusuyooo bunuda bılıoruzzs yanı
|
![]() |