![]() |
#1 | ||
![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bayan Moderatör
|
![]() Ey yağmur, sevdiğime söyle, her toprağa düştüğünde sen, gözlerim eşlik eder sana, bilsin, ona söyle Bilsin ki, her yağmurda hatırlasın beni, tutsun damlaları, yüzüne sürsün, öpsün damlalar gözlerinden özlemle |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bayan Moderatör
|
![]() sevgin Yalan Oldu Umutlarsa Hayal Bana Verdigin SÖzler Unutuldu Bir Anda O Sevgi Dolu GÖzler Baskasina Bakar Oldu O Verdigim SÖzler Baskasina Ait Oldu Hep Gezdigimiz Sokaklar Bize Yabanci Oldu Dost Bilgimiz Insanlar Bizden Sikayetci Oldu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bayan Moderatör
|
![]() Öyle bir şiir yazacağım ki sana Aşkı hiç yaşamamışım ki diye haykıracaksın! Hislerinin, eski bir aşkı Bir başkasında aramak değil de Aşkı benden önce hiç tatmadığını Yüreğini yüreğimde bulunca anlayacaksın! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bayan Moderatör
|
![]() Üzerinden yıllar geçti biliyorum Ne yağmurlar yağdı bu şehre Ne fırtınalar esti biliyormusun? Ama hepsi geldi geçti işte Tıpkı senin yokluğun gibi İnan hiç ıslanmadım hiç üşümedim Ne yağan yağmurda,ne dinmeyen fırtınada Hiç biri acıtamadı canımı nedense, Senin yokluğun hepsine bedel Şimdi çok geç oldu,uyumalıyım artık; Sen istersen ,SEN İSTERSEN EĞER, SADECE BENİM RÜYALARIMA GELL |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bayan Moderatör
|
![]() Biliyorum agliyorsun bir yerlerde Ben de agliyorum Kadere inat hala sana Derinlerimden can alan canimi aliyor Nasil unutabilirim ki seni Unutamam Unutamam yas tutmus yüregimi Gölgen düser sarp aksamlarima Bir kadin agliyor içimde Bende ki bana çok uzaklarda Kapinda günlerim her gece Tutumamam Sende ki sana |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bayan Moderatör
|
![]() Gitme ruhum Sen yokken hicran düser bu sehre Gitme sevgim Sen yokken tutsak düserim bir isyan gecesine Ölürüm Sen yokken Ket vurur sehir isIklari söz vermis bir aska Bilmem,bilemem Ferin aydinlatir mi içimi bir daha Kaybolursun puslu rüyalarin ardinda Gurura yokus sevdalarda |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bayan Moderatör
|
![]() Hayat yaşandığı kadar vardır Gerisi ya hafızalardaki hatıra ya hayallerdeki ümittir Hüsranı ise birtek yerde kabul ediyorum Yaşamak varken yaşayamamış olmakta Uçsuz bucaksız gökyüzünde kanat çırpan martıların Sonsuz huzuru anlatan denizin maviliğinde gördükleri Kendi yansımaları kadar eşsiz hayat Gülümsedikçe ve umut ettikçe yaşamaya değer |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bayan Moderatör
|
![]() yanacak yüreğimin en diplerine yağmurları biriktirdim uyumadan ben hep baktığın yerde alaycı işte şu yıldızdı dediğin olmayacağım hiç kaymayacağım dileklerinde hep işte orda asılıyım gözbebeğinde |
![]() |
![]() |
![]() |