|
![]() |
Laneth & Ozbi - Küfürbaz Kötü Adam [Full Albüm] |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Kaos grubundan Laneth ve Ozbi “Raptape” albümünün ardından yeni ortak albümleri “Küfürbaz Kötü Adam” ile karşınızda. On dört parçanın yer aldığı albümün tüm prodüksiyon işlemleri Kaos Records stüdyosunda Ozbi tarafından yapılmış. Keyifli dinlemeler. "Laneth & Ozbi - Küfürbaz Kötü Adam" Tracklist: 01. Yakala (Giriş) (Produced by Ozbi) 02. Sokakları Yakalım (Produced by Ozbi) 03. Adios Mafya (Produced by Ozbi) 04. Protesto (Produced by Ozbi) 05. Kendimi Aradım Bu Gece (Produced by Ozbi) 06. Beni Ben, Seni Sen (Produced by Ozbi) 07. Buz Katili (Geçiş) (Produced by Ozbi) 08. Ölü Bölge (Produced by Ozbi) 09. Ben Bu Gece Yanıyorum (Produced by Ozbi) 10. Buralar Bana Dar Geliyor (Produced by Ozbi) 11. Bu Akşamın Keyfi Kaçık (Produced by Ozbi) 12. Kazandıkça Terkedildim (Produced by Ozbi) 13. Oynat (Ozbi Solo) (Produced by Ozbi) 14. Hoşgeldin (Laneth Solo) (Produced by Ozbi) Full Album Alternatif Yansı:http://www.flameupload.com/files/XFN...ife.com.tr.zip MySpace: www.myspace.com/ozbi MySpace: www.myspace.com/lanethstyle MySpace: www.myspace.com/kaoscru Facebook: www.facebook.com/kaos Konu єραcк tarafından (06-15-2010 Saat 05:59 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
laneth, ozbi |