![]() |
#1 |
![]() baktığımda kaybolmakta yıldızların ihtişamı içinden geldiğince ağlamakta sokaklar dünümde kalanlarla kanlı bıçaklı intihar koklamakta suretimde vedalar saatler pişmanlığıma saplıyorken zamanı gökyüzünde çırılçıplak kıvranıyor bulutlar yolun sonundayız epeyce gecikmişiz hayata ve yarınında saklıyormuş bataklığını mutluluklar gitmek istediğin kadar uzaktasın kaçmakla temizlenmez kirlenen bir geçmiş korkarım ki hiçbir yalnızlığa sığmamakta iki kişi aynanın berraklığını ziyan eden bu suretim son değil yansımakta hayatımdan cümleler hiçbir izin kalmayacak silindikçe güvenler somurtan keşkelerime dokundukça ruhum infilak eder insanlıklar tükenmekte dostlarım en öndeler nakaratx2: sahiden niye başa dönüyor her şey neden gökyüzünde yıldızlar ölüyor penceremden doluyorken yağmur sarıldığım belkilerim var ama sonsuz değil tebessümler bir var bir yok misali vardık hayatta bitmiyor bazenler gölgesinde direndiğim keşkelerime yabancıyım dirilttim şarkılarda geberttiğim masalları sarıldıkça hayallerine ümitsiz bir adam mıyım yalnızlıkla konuştukça ben aslında susan mıyım nefretim sende kalan duygularımın kopyası çözüldükçe kördüğümleşen bir saçma oyundayım mutluluk kırıntıları ceplerimde suskun martılarla hesaplaşan bir yalnızlık koyundayım hayat merhametsiz oyunlarını keşkelerle sunar hayat verdiklerini fazlasıyla alır inan ayrılık demlerinde kül olanlar yanmaz tekrar sonunda bomboş kalır bir gün elbet kalbindeki her sokak derin boşluktayız dibinde çırpınırken tükenmekte zamanım geçmişi yalan yüklü insanlarla harcadım inan ki tükürmekle temizlenmez hiçbirinin pis yüzünün yıllanan o siyahlığı dinleme linki: http://soundcloud.com/majores/major-es-ya-mur |
|
![]() |
![]() |
![]() |