![]() |
#1 |
![]() Raplife Clan'ın 20 Gündür üzerinde çalıştığı ''Karma Felsefesi'' adlı albümü sizlere sunuyoruz.Albümde ki Kayıtların tamamı D.M.T Records da alınmıştır.Albümde bize eşlik eden isimler;Arcey Feza,Nadir Uz ve Oğuz Atılkan a teşekkür ediyoruz.Keyifli dinlemeler... İndir : http://rapidshare.com/files/37656588...efesi.rar.html Altarnatif: http://www.mediafire.com/?dymrgky5etn Konu ƒυякαη tarafından (04-17-2010 Saat 01:53 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Vuslat'a katılıyorum fakat ilk albümünüz olduğu için çok kötü diyemeyeceğim.Tabiki de geliştirilebilecek düzeltilecek çok şey var .Paylaşmışsınız 20 gün uğraşmışsınız emeğinize sağlık.Albümün konusuna gelince " Topluma Ders " teki bazı sözler dikkate alınırsa kan çıkmasa bile sağlam cevaplar gelebilir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]() 1 - Karma Felsefesi: insanlar neden kendi albümüne free beati parça gibi koyarlar hâlâ anlamakta zorluk çekiyorum 2 - Hizaya Geç: Fuat'ın "CNN Türk Turkish Hiphop Belgeseli"nde yayınlanan bölümünü izleyenler bilir "karşıma çıkma cablada cubbaa diye rap olmaz" gibi bir konuşması vardı; tıpkı onun gibi olmuş sözlerin büyük bölümü özellikle Anestesi'nin. 3 - Sokak Savaşı: Çok sıradan, basit ve itici. 4 - Gardınızla Bekleyin: Fenomen'in yapmış olduğu bu beate 2005 yılında Knock Out ve Dumanyak girmişti zaten aynı zamanda o parçanın adı da "Gardınızla Bekleyin"... Çok çakma duruyo... 5 - Arsız Hisler: İlk 4 parçaya bakarak daha hoş gibi gelse de güzelim beat rezil olmuş bence. 6 - Umut: Deprest belki ilerde daha güzel işler yapabilir raplife clan üyeleri arasında albümdeki en başarılı verse'ü girmiş bu parçada. 7 - Uyandım: Bu parça nedir abi bişey anlamadım ben ![]() 8 - Hadi Oynat Plağı: Nadir UZ sağlam girmiş gibi. 9 - Rap Partisi: Bu parçada da Oğuz Atılkan favori. 10 - Topluma Ders: Ovww shit. Anestesi'nin en sağlam verse'ü ![]() 11 - Spectatör: Bu nedir abi, kamyon arkası sözleri gibi rhyme lar çok boktan olmuş! Bu mudur Türkçe Rap. Genel olarak yorum yapmak gerekirse iğrenç bir albüm olmuş 10 üzerinden 1 diyorum. Kıymetimi bilin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Anestesi fLex YpSan bence Senin için Daha iyi OLur.. ALbüm'e geLince İLk aLbüm.. Kısa süre.. Sonuc bence bu.. Albümden önce bence Bi kaç güzeL ŞarkıLar dinletip sonra SaqLam Bi aLbüm Yapsaydınız İyi oLurdu.. Nese Emeğe Saygı..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() Serhatt !! Vatani görev öncesi efkar mı yaptın nie böle söledin .d.d Daha iisini yapabilirsin bnce ,) ______________________ DepresT !! Naptın lan sen ?! .d.d yoLun açık oLsunn .d _______________________ İlerki albümlerin daha ii oLması umuduyLa .. .d.d |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
|
![]() Yok yok aga sölemeden edemeyeceğim bu arcev galiba hadi oynat plagındaki resmen şeyhimşah özentisi eleman o nası bi flow yada yoksa şeyho ama adını bilerek öle yapıp yayınlamanızı istedide olabilir cünkü cok fena taklit olmuş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() sesi benziyo feza nın seyho ozenilmicek adam değil bence =) özeniyo =) her açıdan herkesn örnek aldığı biri vardır galiba =)
|
![]() |
![]() |
![]() |