![]() |
#1 |
![]() Moruk söyleyim sözlerim sert özüm gibi aynı Yani şansın yüzde değil eksilerde kaldı Aldım Kayışımı vurdum suratına köpek gibi aynı Sevinçten dört köşe oldu bunu gören kaynı Sözlerimle *** seni **ün e5 otobanı Aynı ırktan olsakta seviyelerimiz farklı Seni dissledim diye şimdi götün kalktı Kalkanıda indiririz Sequ dissi çaktı Konu Malibu tarafından (02-21-2010 Saat 10:59 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
a.k.a MaKaS
|
![]() Boş boş konuşmuşsun belli ki kaşıntın var Zaten soyunmuşsun haydi şöyle geç de domal Senin sade sözlerin sert ama benim saysam birçok şeyim çıkar Mesela uzun kalın birşey ağzına layık anladı anlayanlar =) Anca sanaldan s****n zaten realde kaçacak delik ararsın Lyriclerin korkakça...Galiba küçük bi kızsın Seviyemiz farklı evet ben yetişkin sen 0-6 yaş grubundasın Yeni barbielerinle oynayıp benim lolipopu yalarsın =) Konu Malibu tarafından (02-21-2010 Saat 03:38 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Yenisi
|
![]() Boş değil lan laflarım zekan yetmez anlamaya Burada bilen bilir beni gerek yok hiç havlamana Sertlik ne öğrende gel lan benziyorsun dallamaya Ne realmiş amq sallıyolar her battle da Liriklerim korkaklar için bense korkutanlardan Sense zavallı bir mahluk eziklerin baronlarından Disslediğin bu şahıs varya gangsta oldu 10 yaşında. Kafamı ezmeye çalışanın kafası ezilir hep sonunda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
a.k.a MaKaS
|
![]() Sonunda yazabildin 2 dörtlük için 20 dakika Kapasiten yetmez emin ol zekamı sorgulamaya Sertliği çok iyi biliyorum göstereyim istersen ? Daha tipimi bile görmedin uydur anca g**ünden Daha adında meymelet yok siki ince (squence) işte ne beklersin Sen anca bi kaç ameleyi rapper'ım diye keklersin Çok yanaştın dibime her an bir kroşe yiyebilirsin Mahalle karısı gibi anca çene çalıştıran bi ib**sin =) Onun adı "lirik" değil "lyric" önce onu öğren Sonra heveslenip bana kafa tutmaya yelten Daha toysun belli oldu git Tv'de izle Ben10 (Benten) Bu atışmayı okudukça soktuklarımı hisset ve zevklen =) Evet baronum iyi bildin sense marabasın daha Ama kendini çok övüyorsun g**ün kalkmış şaha İndirirler fıss diye koçum bulaşma bu ortamlara Aldım senin de ifadeni dostum bu iş bitti galiba =) |
![]() |
![]() |
![]() |