![]() |
#1 |
![]() Ortam çocuğumu olduğunu sanıyorsun kendini Cebinde akrep gezerken padişah sanırsın kendini Çene bol sizde sözlere bak oy oy İcraata gelince topuklarsın boy boy Aga maga konuşursun selam verir kafaları tokuşturursun Şekil yaptığını sanırsın tiki miki takılırsın Kaşarlara asılırsın tekmeyi yiğince şaşırırsın Utanmadan rapim e su yaparsın afedersiniz ama siz kendinizi ne sanırsın Emitasyon takılırsın millete gerçek diye şekil yaparsın Bit pazarında tezgahtarlık yaparken kendinizi fabrikatör sanarsın Evinde fareler siz zenginim havasında yanarsın Anneniz simitçilik yapıyor babanızda boyacılık kardeşleriniz ise bir kılıbık Siz hala bok yediğinizi sanırısınız senin beynin çorbalık Hadi bakın dalganıza babalık bizim burası çok kalabalık Hadi lan şopar siz itsiniz ipinizi kopar Rapimle uğraşma kaşar delikanlı olsan kaç yazar Konu Malibu tarafından (02-21-2010 Saat 10:55 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aktif Üye
|
![]() bana kaşar diyene bak hele geçmiş karşıma daha dünkü boksun haddini bil kolpa ben seninle dalga geçerim işte ancak böyle forumlarda hadi çık karşımada teke tek kapışalım rap hip hop sahasında. kolpalık bolmuş sfenk coşmuş anestesi koyunca sfenks korkmuş sus pus olmuş saga sola kusmuş daha dünki bebeler rapcimi olmuş olum akıllı ol almayım o 5 gramlık aklını daha toysun moruk bak izle ustanı bu batlle nin ilk yarısı bekle ğör sonucunu işte karşında ben anestesi raplife clan ın kurucusu vurgulu sözlerinle bana aklınca diss koydun bana göre bu batlle sanki bir oyun kes sesini sünepe ben sana koydum beni tanı ben gangbanger senle bu rap aleminde crumb snatcher... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kolik
|
![]() Sözlerin bence çok saçma Yazdığın sözler ve sen kolpa Senin kıç uçurtma Havalandıda havalandı havaya Battle yazmayı bilmiyon daha Batlle yazıon kendini rezil ediyon forumda Bana toysun dion ama sen daha toysun Ağzın değil cümlelerin konuşsun bırak bu oyun ayaklarını klavye kaplanı sokakta karşıma çıkınca yolunu değiştirirsn anca Bu kadar söz yeter sana senide görelim hadi yazda yazdığım yazılar yerin dibine soktu seni anladım hadi devam hasmım |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aktif Üye
|
![]() söylese bana yazdıklarında nerde kafiye hele bak bi bana kolpa diyene ne haddine lan sözlerimi eleştirmeye benle eşleşdin die kendini havalarda görme sanma beni çaylak sana acıdıgım için basit şeyler yazıyorum baksana bana bi frestyle deil batlle yapıyorum ben senin ğibi yollarda gezmiyorum ve oyüzden yolumuda değiştirmiyorum bak kendin ne oldugunu burada belirttin sen en ala kolpa ve yollarda gezen faişesin sana bu rap işlerini ben öğrettim bilirsin işte kendini kasan bir sünepe geyiksin bu kadar söz yetmez bana elinden ğelen bumudur işte böyle forumlarda sfenks e koyulur bu alemin en kolpa kaşarı sfenks deniosa dogrudur sana anestesinin verdigi kredi bu satırlarda son bulur.. |
![]() |
![]() |
![]() |