|
![]() |
Zenka Mysterio - #DinamitDisko (Official Lyric Video) #KadıköyAcil #work |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=Nw2VBsKGe00 Stüdyo - Biyonik Müzik Beat - work - turkish hip hop style Söz & Vokal - Zenka Mysterio Mix - Zenka Mysterio Video Edit - Zenka Mysterio Biyonik Müzik(C)2014&2016 KADIKÖY ACİL Sözler bize kasap çal beste yapma lan zenka yazar aklın hep kaçar dedim ama nigga beni gör izle sonra çalkala on dolara ruhu satcak alçak alçatmam dümeni başında oldu memur gibi ben sahibiyim rakip olun delıkanlı görelim ergenin kaynarken kanı kırdı karının beli bu nasıl akım bana bi bi bakın ha vurdum seni elimde kanasım tekte kafayı çeker 31 i rapçi 5 posta anca rüyanda rihanna bayılma lan tek kapakta kerhane gibiydi salgınım bak aldırın lan içinizde gayri meşhur piçleri saldırız biyonik nıggıaaaa nigga nigga sakın kaçma suratın öpüşür kaldırımla elini çek baldırından baldızızyla yiyişen gavat naber hayat ben koğuş ağası hiphopın çalışan arısı arasın hasımlar gelip anca elimi öpüp harçlık alırlar çünkü sen buranın kaşarısın burası ghetto ghetto blastrıla retro havası katıp katili görür keko kaşarını soysam sonu top on kaldırırsa eğer popo kız arkadaşın mı oooo ovvv bu nasıl bi şişko çekemez sakoo elimde süper ot fazladan döşek olur ortam dinamit disko 5.sınıf ingilizcenle rap yap şarkılarını kasıpta napcan ahbap yetmezse yaz bana yavşak getiriyim bi kaç laptop kafamda çpim ayakta air force one arar beni lapd full ekip vur dedi naaah işlemez kurşun vurucam puştu siz çakalsanız lan ben orjinal kurdum bu yeşillikte kafamda durdu melanko olun as yap booolum kolum kadar girsin fırat boru tıkanır solum yolu yordamı bizi yeraltının beltını çizerler düşersen yere haysiyetsiz i.nesi meth etkili rapim döker dişleri yardımına yetişemez diş perisi kül kedesi görünümlü sk delisi gelen geçen biner sanar damperli biyonik niggalar gelipte öpmesin dün söz verip dönsöz gibi rapçileri pokemon değil barbi bebekleri gördük bi halta yaramaz wackleri not edin zenka psikoz deli biri incide en üste bulursun ismimi nasa dahi tanımaz cismini tiksinmeden içtim bu ixiri arada kalırsın zenka joony sinsi mi nakaratx2 yaşatırız sana dinamit disko ooo ooo oooo oooo şarkıda combo yapamadın rapi çokta bombok en yakının bizi dinlerken şok ol |
|
![]() |
![]() |
![]() |