|
![]() |
Zenka Mysterio - #Planlar (Lyric Video) #BiyonikMüzik |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=-yiLe7-AeAU Stüdyo - Biyonik Müzik Beat - nst Söz & Vokal - Zenka Mysterio Mix - Zenka Mysterio Video Edit - Zenka Mysterio Biyonik Müzik(C)2014 Sözler Bi ordu sorun var çatışıyo beynimde Artık çok laf işitiyorum duramam yerimde Elimde mi sence düşünsene Meçhul bi yoldayım katiller peşimde Leşim önümde sktir ettim senide Zaten sevmemişti hiç biri beni derinden Yaralar aldım ama tutar ağlamaz gözler hemen Nedesem bilmiyorum cidden Gördüklerimi yaşasan sıkarsın kafana Yaşadıklarımı görsen kaçar aklın biranda Aramayı bıraktım elbet ruhum firarda Ağrılarımı geçirmedi ne haplar ne biralar Bir aya kalmaz kapatırlar bi odaya O zaman duymazsın sesimi bakarsın fotoğrafa Süliyetim silinir sen farkına varmadan Bu pis yerden kaçmak için planlar var kafamda Kimseye söylemeden koybolucam biranda Hayalini kurduğum dağ başında saklanıcam İnsanlardan uzaklaşıp oynarsın saklambaç Bu planlar tutmazsa sıkıcam kafama Nedensiz hayat sana sebepsizce acı Ne zaman hayattan bi parça alsam bozuk tadı Öyle şeyler tanırsın ki bozuk kanı Öyle hatırlarsın ki bilinç altına kaçırır NAKARATX2 Kafamda planlar var Duramam burada asla Kafamda görüntüler var Durduramaz beni asla |
|
![]() |
![]() |
![]() |