![]() |
#1 |
![]() Bu kez ben yaptım burnundan gelen kanları Saçma sözlerinin silah olması,en kızgın anlarım 15 yıl yerimde durdum ve bugün sana patladım Burası değil ki at pisti ve ben de yarış atları Ben de yarışlar atladım ve çok yalanlarını saptadım Joker the Pitt sağlam bomba yapınca İlk hedefler saptanır,İlk hedeflerin aptalı Buzlu bir ülkede kirpiklerin kaskatı Senin gibilerine derdim işte benim hasımlarım Nefret edilendin ve çapulcunun çakalları İlk yumruğu iyiyince karşımda afalladın Şimdi biraz sözlük karıştır Çalıntı kelimelerinle kırıştır Bunları kayda girmem an melesesi Kan yağmurum üzerinde çiseledi Konu Malibu tarafından (03-06-2010 Saat 08:16 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
a.k.a MaKaS
|
![]() Burnumda kan falan yok yeni başlıyoruz battle'a Sözlerinde anlam yok ki güldürüyosun katıla katıla Şimdi bana bak küçük çaylak,lyriclerin tıpkı bi kaltak Patlamaya can atan bir zarın var,istemem onu senden çalmak 15 yıllık azgınlığınla belli istiyorsun içine almak Joker the Bitch ve Harikalar Diyarı'na hoşgeldiniz Ama bi uyarım var sıkça palavra görebilirsiniz Anlattıklarının hepsi sahte ve gerçek dışı Kaçamayacak elimden bulamayacak ki çıkışı Yumruk mu attın ? Kusura bakma hiç bi etki etmedi Biraz daha zırvalamalısın bence bu kadar yetmedi Kan yağmuru bırakmışsın tepemden demekki fazla koyuodum Sen daha karda kayamazken ben kayıtta kayıyodum Konu SH4DY tarafından (03-04-2010 Saat 02:16 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Elbet gelcem stüdyona,bir rap yap bakıyım bana Adıma dilin dönmüyorsa öğretirim sabaha kadar Elinde değilim ki ellerinden kaçayım Sinirlendirdin beni yani şimdi kaçığım Garanti veremem öldürmem diye yani şimdi kaçasın İlk gördüğü yerde tutuşmuştu paçası İki posta attırdım diye götün kalkmasın ibne Sana hazırladığım pistte dilin dönene kadar kişne Bu sözlerimin esareti yani hayatının kalıbı İdam olmak sana da çok yakıştı sanırım Yaratıcılığına soksunlar bunlar nasıl benzetme Daha dün gece bağırıyordun Joker bu sefer benzetme Sözlerinden anladım ki traji-komik hayatın var Sana acırdım ama palyaçolara yer yok hayatımda İlk kurşun sıkılır hasımların ilk hatasında Joker the Pitt askerleri taktiklerde hatasızlar Naziklikten bıktım artık acımayacağım artık size Çaresizlik sizin suçunuz koycam ***** ’ a + size ![]() Koydukça koyasım geliyor sana arkanda çeken birşeyler var Stüdyondan bahsedersin sana dar gelir o duvarlar dar !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
a.k.a MaKaS
|
![]() Rapi her an yapabilirim benim için sorun olmaz Derindir moruk battle'ın içi boş laflarınla dolmaz Elimdesin ama hissizleştin farkındalığın bitti artık Fazla zorlamadık ki hata bizde dostum çok şımarttık Yapabiliyosan öldür hadi korkum yoktur hiçbişeyden İyi dinle hissedeceksin bak sesim geliyor derinlerden Yaratıcılığımdan yakınana bak kendi hayal dünyasında kayıp Kapa gözlerini istersen çünkü bu kısım sana gelebilir ayıp Seni düzdükçe keyif çatıyorum geçip karşına bi sigara yakıp Bugün hep attan eşşekten gidiyosun acaba neden ? İnsan ***i yetmedi galiba canın istiyor büyük beden ![]() Battle lan burası kendine gel çevirdin Veli Efendi'ye İşkencelerim sonlanmayacak haykıracaksın "Beni Gebert" diye Benim hayatım traji-komikse seninkinden çıkar tam bi komedi Recep İvedik'i de sollar gişede bu saçma hayyalerinin ilham perisi İyice yapış ekrana bu gece Joker The Bitch'in ölüm gecesi Benimki tavan yaptığında düşecek mikrofondaki sesi Bu yaşta hala Kurşun Asker'lerinden bıkmamışsın Peki ne var ellerinde tahminimce su tabancası ![]() Yaptığın şeye rap mi diyorsun ![]() Alın şunu karşımdan bu çocuk battle'ın yabancası Çaresiz olan sensin...Kıgınlığın bunun göstergesi Stüdyodan bahsetmedim ki anlaşıldı kafan iyi ![]() ![]() Fazla koymaktan bahsetmişsin bu bi gaylik belirtisi ![]() Tanıyamadıysan memnun oldum ben battle'ın efendisi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |