![]() |
#2 |
![]() H atırlıyor musun sevgilim, o güzel mavi günleri Ü şüyorum,yanlızım çünkü bende bıraktın hüzünleri S eni seninle yaşayamadım, yarım kaldım bebeğim E llerini tutmak , gözlerine bakmaktı tek isteğim Y anlızlığın zehirli okları saplanmış bedenime İ çimde bir boşluk,karanlığın sessizliğiyle N erde olursan ol bebeğim, bu yüreğim hep seninle Z arafet, güzellik, hayat hep sende U mudu, mutluluğu, tattım sayende H er şey de sen varsın, her şey de sende A nlatılmaz ki bu sevda, öyle sözlerle L eyla’dan Mecnun’dan beteriz senle G üneşten damlayan ışık gibisin İ çimde bir nefes,bir düş gibisin, Z or olur sensizlik sende bilirsin E şsizsin,tatlısın çokta güzelsin, M ahşerde bile sen,tek sevdiğimsin Y üzümde yokluğunun acı izleri U muda ekledim çaresizliği, N e seni unutabilirim,ne sensizliği U puzun gecelerde anıp ismini S aklayıp,kalbime gömdüm resmini K albimin çarpışını hissedebiliyorum seninle Ü züntüm derdim herbişeyim sensin B ir tek seni sevdim bu dünyada R üzgarım gibi esiyosun her gün doğuşunda A şkımın ellerinden tuttuğu sensin Konu moRojeM18 tarafından (11-01-2009 Saat 09:03 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |