|
![]() |
stallker ft. dante - bu en sıcak kış (şarkı sözü) |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Stallker Verse 1; Alıp seni istedim, nereye gitçeğimi bilmemek Hayalim küçük kalbini saatlerce dinlemekti Küçük bir bebektin, isteğin gülmemekti Ölsen bile yapacağım baş ucundan gitmemektir Bitmemektir önemli olan, düşün taşın Düşmanım yavşak değil dediğin erkek arkadaşın Emeklerim aşım sen kaybolursa tokum Acı çekmeden kim yaş...ışki aşk denilen boku Ruhundu okul her saniye sınıftayım Sırama gel dokun har saniyem senin sayıp Sayıkladığım ismini akıl defterine kayıttayım Sevmekten vazgeçmediğim için hepiniz ayıplayın Kayıptayım zihnimle takmıyodum hiçbişeyi Ne varsa Siktir ederdim olmasaydın hiçbişeyim Son bişey, hayalin damağımdaki tadın sen Git derken kalmaktan zerre kadar utanmadım Dante Nakarat x2; bugün ağlıyorum ikimiz için geri bakamam gözlerim yanarsa halime düşman bi tarafım yine düşünürüm hergün o vedanı Stallker Verse 2; Hastanedeydim o gün, kafam dağınıktı Hastaların beklediği bi tek umut ve sağlıktı Farkım yoktu onlardan, tekrar baktım yoktun Ölenleri gördüğümde gelmeme ihtimalinden korktum Uykumdasın işte bu en güzel tatilim Geçen güzel günlerin gözyaşlarıdır katili Katilim olsanda karanlığında kaybolupta sana Kalbim küstüğünde yastığına sarılıp uyuklar Oturduğumuz bank'a bile sigara söndürmeye kıyamıyorum Kulaklarımı tıkadı aşkın küfürlerini duyamıyorum Duramıyorum tek başıma bi pasta dilimi Gibiyim suretini düşünmediğim yok bi zaman dilimi Kıskançlığımdan kalbimin aklımla var sorunları Ailen olmaya çalıştım hiç takmadım ki sorunları Aptalca yorumları insanların kesin Umrumda değil ki kimse aldığım her nefestesin Dante Nakarat x2; bugün ağlıyorum ikimiz için geri bakamam gözlerim yanarsa halime düşman bi tarafım yine düşünürüm hergün o vedanı Stallker Channel : http://www.youtube.com/user/megabros1000?feature=mhee |
|
![]() |
![]() |