![]() |
#1 |
![]() Parçaya Ulaşmak İçin FanPage : www.facebook.com/stallker34 Stallker Verse Dört yanda kancık var, şerefsiz kancıklar Bırakın kastım var, savaşın aslı tarzımda Dinlerken korkarsın beni nükseder astımında Kaldırımda çaktım oğlum oldu saklı bodurmunda Anabacıya saygınız yok, biz babanız olmasaydık Keşke bunlar gibi sokak, piçleride doğmasaydı Sen bize küfür ederken, sevgilinde nerde kaldı Yanımdaydı fazla koydum haberi almış ağlamıssın Arkamdan sallamışsın yalan dolan haberleri Rapte köreldiysen moruk emin ol kader değil Götünü yırttı FT' diye, Kayıdı çöpledim delir Kolpadan haber gelir, bana bulaşma sik kemir Sözde delikanlılar, rhyme'dan yoksunlar Kadıköy'de yoksun lan, bırakın korksunlar Hasım bile demem, çoluk çocuk s*ktir ya Bana velet diyen g*tvereni s*ktim ha... Tutmamış ritim, yinede halinden hoşnut Doğru yapamadığım hardcorumla sende coştun Diss atıp saklanan tayfanda borçlu Ümraniyede beni görünce dördü birden evine koştu Bu veletler gider yapmayı, benden öğrendi Süper yapıyosun abi, derdi piçte öğrencim Kayıtlarımı ezberleyip ailenede söylerdim Sarhoşum kaymışım lan dinleyince öğrendim. |
|
![]() |
![]() |