![]() |
#1 |
![]() Stallker - Şaheserim OL (Lorrance) Nakarat Sarı Papatya Gibi Açtın Ellerimde Yine Baktım Doymuyo Gözüm Ve Seninle Yaşamadığım Sıcak Duyguların İçindeyim Nolur Gitme Kurutulmuş Ruhum Doluyor Yine Benimle Beraber Son Kez De Vefasızlık,İmkansızlık Aşkın Sonunu Getirmesin Dinle Werse; En Başı Yok Bunun, Tarif Etti Ve Ömür Boyu Dedi Bana Benim Sözüm Bitti Mutlumuyum Sanki Sevinçlerim Eskidi Sadece Korkum Var Geleceğini Seçtimi Sevgime Değer Biçtiğimi Ölüm San Ama Yanılırsın Aslında Ebediyetim Sana Ahiret Biletini Kaybetme Sakına De Neşterle Yüreğimi Yarsada Çıkaramaz Çocukluğum Ufak Bi Tebessümü Aramakla Geçer Her Gece Kör Kuyuda Üşüyodum Yeter Varlığın Acıları Parçalar Gider Hasta Olsam Eter Değil İlacım Kokundu Der Sen Sonum Ol, Ben Konun Ben Varım Var Yarım Artık Gitmesin Yarın Unutulmuş Köprüler Kalbimde Hatırladım Artık Çaresizlik Yok Ve Nakarat Sarı Papatya Gibi Açtın Ellerimde Yine Baktım Doymuyo Gözüm Ve Seninle Yaşamadığım Sıcak Duyguların İçindeyim Nolur Gitme Kurutulmuş Ruhum Doluyor Yine Benimle Beraber Son Kez De Vefasızlık,İmkansızlık Aşkın Sonunu Getirmesin Dinle Werse 2; Hatıralar Eskimi, Zor Ama Pes Dedi Kes Dediğim Zaman Yok Bişey Sus Dedi Aşkımı Közledim Ellerim Yaz Dedi Durmadım Az Dedim Kaz Kalbimi Senin Tuhafım Artık, Gelecekte Farklı Ve Karşılığı Olmasada Tasmayı Taktın Saçmalasamda Benim İçimde Saklı Sen Kaybolurken Bıraktığın Ellerimde Farkın Yeter Desem Beter Eder Görmesem O Nerde Hani Nerde Yerini Bilmesem Duymasam Sesinide Artık Git Desem Söz Geçmiyoki Sanada Dur Madem Şaheserim Ol OL Yeniden Doğ DOĞ Unut Geçmişini Sonrasını Bana Sor Zorluklarla Mücadele Etmek İçin Unutamam Seni Gitme Benide Vur Nakarat Sarı Papatya Gibi Açtın Ellerimde Yine Baktım Doymuyo Gözüm Ve Seninle Yaşamadığım Sıcak Duyguların İçindeyim Nolur Gitme Kurutulmuş Ruhum Doluyor Yine Benimle Beraber Son Kez De Vefasızlık,İmkansızlık Aşkın Sonunu Getirmesin Dinle |
|
![]() |
![]() |
Etiketler |
Stallker, Stallker Lirikleri, Stallker Sarki Sozleri |