|
![]() |
Zenka Mysterio - Baba masalı -Bölüm 2- (Lyric Video) |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=WKb9NVKW2zU [IMG] ![]() Stüdyo - Biyonik Müzik Beat - Buğra Atmaca Söz & Vokal - Zenka Mysterio Mix - Zenka Mysterio Video Edit - Zenka Mysterio Sözler yorgunum evlat kafadan bedenden en önemlisi de ruhen dedi çekip gitti her kapının önünden geçtiğimde bi kaç saniye inanın orda beklerim gelmicek dostum 11 inde bitti nasıl anlatılcak bu masal kalbim değil kalbim değil yüreğim parçalanan hep alçalanan bi çocuk oldum hayatımda bana sevgiden bahsedersen kör olur duygularım biran tolga gülüyo hiç bişey umrumda değil dimi aslanım ben parklarda baba oğul filmlerine rastladım sonra koşarsın evine kaskatı biraz gözyaşı annem görmesin saklandığım dolabı nakaratx2 umut var içimde umutlar bana boşyere vurduğunuda unutmam unutkan oluyorum bunları dumanlanan kafama sor baba anlatır sana hayattan sende bunun farkındasın canımı yaktığın kadar canın yansın demicem hala bitiremediğim masalsın kazansın iyiler bu hayatta iyi gözükür hep hayatlar uzaktan çokça tuzak var yanarsın bi yanlışta peki şimdi pes mi etmeliyim çıkış yolu bulmam gerekli yazıyordum her gece nedensiz yazıp yazıp içmeliyim geçmişin silinmez izleri anlar beni kavga içinde büyüdüyse küçük yürekleri nakaratx2 umut var içimde umutlar bana boşyere vurduğunuda unutmam unutkan oluyorum bunları dumanlanan kafama sor baba anlatır sana hayattan gerçekten gerçekten ... size yabancı olmayan bi babanız varsa ona ölene kadar sahip çıkın Eserin tüm telif hakları Gizza Network tarafından korunmaktadır. Eserin başka kanallara yüklenmesi durumunda gereken tüm yasal işlemler Gizza Network tarafından sağlanacaktır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |