![]() |
#1 |
![]() Başarılar ![]() ![]() Yaz sözlerinide görelim maskenin altındaki suratı Maziye gömerim ben benimle uğraşanı çıktın bikere battle’de karşıma boş sözlerine karnım toktur sözlerim fena vurur vurduğum yer kurur her kelimem seni kudurtur Nefesin kesilir deprest burada Her soruna bir cevabım var unutma Savaşırım kanımın son damalasına Eğleniyoruz sadece Bu kadar ciddiye alma Serserinin biriysem bundan sana ne Sözlerinle beni korkuttuğunu düşünme Senin yaptığın ne ? Sözlerin sahte amacın göz dağı verme Klavye başında sitede bana kelerme Sözlerimi okurken kendinden geçme Dur dur cevap ver gitme ![]() ![]() Konu Malibu tarafından (02-21-2010 Saat 10:47 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Yenisi
|
![]() Killer geldi saklan hemen ananın koynuna gır hemen diss atıyoruz burda oyun deil len adam akıllı sözlerin yokk BEBEM şimdi dinle beni sesini kes len flex rap işte ben piyonda şahı yener KOÇum oynamasını biilirsen Killer cevabını verır bidaha bana karsı gelırsen kısa bi diss oldu ama bu kadarı sana yeter.. cok fazla sınırlendırme benı yoksa killer kendini KAYBEDER |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() Daha toysun çok belli Sözlerin ele veriyor toyluk maskeni anlamıyosan anlada gel sanatımdan çek elini Boş sözlerinin kalfalığını yap sen evinde Rapi çocuk oyunu sandın ve oynamaya kalktın Killer sert kayaya çarptın Benle savaşmaya kalktın Sözlerinle kendini yerin dibine çaktın Kendince beni yenebileceğini sandın önemli olan kısa olması değil sözlerin anlamıdır ama sen bunu anlamadın rahat ol homie yenemessin beni hayal kurma istemezdim gururunu okşama ama oyun bu kaybetmeyide bilmelisin yolun sonu değil kendini geliştirmek için çabalayabilirsin herkes mc dj ama kaç kişi biliyor anlamını abi ? 2 gün önce rap i öğrenip 3. gün karşıma battlede çıktın eline mic i aldın kendini rapper sandın Sözlerime basit deyip dalga geç senin kafan sözlerimi almalı sözlerimi okurken yerinde kudurdun ben bunu anladı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Yenisi
|
![]() bak bu sözler yıne manyak diss yazmaya calısmıs salak bu satırın sonuna nokta koymak gelmez elimden ben yazdıkca kanın aktı oluk oluk gözlerinden kafamda yenı bı rap sarayı kurdum ama içinde sen yoksun saray bu hayvanat bahcesı deılkı, ıcınde senın gıbı itler olsun rap benım eserım lan,eserime saygı ısterım senın marka oldugun yerde etiketi ben koyarım sen aslında yoksun bu bi serap sözlerimle beynın dönündü evlat beat biterken aklımda YOK OLUŞUN killer rapi raks eder ve ritimleri koy üst üste tahtı yakan katil yani killer BOYY sarayı basına yıkacak tabi bi krallıgın varsa keşin tekiyim ama sizingibileri fena dize getiririm hadı sende sağo gıbı ac dava henuz 16 yasındakı cocuga BEN RAPIN KRALIYKEN SEN RAPI TERKET BENCE |
![]() |
![]() |
![]() |