![]() |
#21 |
![]() melodrama eğer yapmayı düşünürsen gel bizim stüdyoya mixini ben yaparm
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
Bombastiq Üye
|
![]() track güzel arada ki boşluk nefes ve nakarat ayrı bi hava katmış lyrical acidan hoş ama küfürlü bende küfür kullanıyorum ama partylerde sahnelerde olmuyor dostum mesela gece yolcuları konserinden önce sahnede yer aldın bu şarkı gitmez, yaparsın pc de dinlenir sadece bende yeni farkına vardım bunun yani radyoya kafeye bir yerlere verse birileri çalınmaz emeğinde paylaşım azalır RESPECT devam ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aktif Üye
|
![]() insan beğendiği herşeyi sırf onlar gibi olmak için yapmak zorunda değil...melodrama da beğenmedi diye daha iyisini yapmak zorunda değil beğenmemiş olabilir kendi fikri saygı duyun biraz.bende beğenmedim eğer konserden önce söylediğinse ve oraya da gitmedi orda aile çoluk çocuk herkes var millet ailesiyle gitmiş biraz daha dikkatli
|
![]() |
![]() |
#26 |
Azimli Üye
|
![]() ben tartışma fln yaratmıyorum ark. beğenmemiş olablr saygı duyarım. eğer günlük hayatta herkes küfür edebiliyosa bende parçama koyamakta sakınca bulmuyorum. dinlemeyenler ve beğenmeyenler tabiki olacaktır dediğim gibi sagı duyarm tabi bana saygı duyulduğu taktirde
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Aktif Üye
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Aktif Üye
|
![]() alkışlamamaları ayıp olurdu zaten sonuçta bi gösteri var ve güzeldi performans ama ordakilerin gördüğüm kadarıyla bazıları aile,herkes eşini alıp gelmiş yada çocuklarını ve konseri izlemeye gitmişler ve eğer rap diye böyle küfür dinlemeleri hoşuna gitmez yani (ki bazen sık ve ağır küfürler vardı) herkes geldiği için ben bu yorumu yaptım yoksa gençler arasında olsa farketmez tabi
|
![]() |
![]() |
#29 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() paylaşım için teşekküler bence güzel olmuş. ama tabıkı herkesin kendi fikri zevk meselesi eleştiri hep iii yönde olmaz eleştiriyi yapana ve - bukadar emek verip artı bızlerle paylaşığı için- egemene de saygı duymak gerek. zaten kımse saygısızlık yapmamış. eeft şarkı küfürlü çok ağır olan küfürler toplu ortamda hoş olmaz ama şuda var o gün konserde soyledıgın şarkıysa( ben ordakı sarkıları tam hatırlayamdım ) bılen yada rap dınleyenler harıc aıle kısmı o küfürleri duymamıştır bile bence ..... emeğe saygı ....... eleştirenede saygı ...... paylaşım içinde teşekkürler Konu MÜPTELA tarafından (06-17-2008 Saat 10:20 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
#30 | |
Aktif Üye
|
![]() Alıntı:
katılıyorum, bunu demek istemiştim.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Etiketler |
c3n, c3n clan, debriyaj records, egemen, hiphop, mp3, rap, track |