![]() |
#21 |
![]() akmanla yatmışlığın cok heralde 2 kelimenden birisi akman sana ne birader ister akman ister fifty dinliceksen dinle dinlemiceksen sen ve rap sanki cok s2mde ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Forum Yenisi
|
![]() Riyazat Adam Writerdı Onunla Kapıstın Sıra BEnde Bebeğimmm!!..... Sen Riyazat , Bu Rapimi Tat, KAfiyelerim Girecek Sana KAt kat , Cıkarsın ORtaya Cat Pat , Salladgn Disslerinden Kalmamıs Saltanat , Burda Eline Vermek Maksat , Seni Köprü Altında Bi satsak , Ucuza Gidersin Ancak , Bu Sözlerden Sonra Cankırı Seni Kolpa Sancak , Sen zaten Öylesin Ahmak , Bizim ORtam Catlak , Senin Popo Patlak , En SOnunda Edeceksin CWR'ye İtaat , Onun Bunun Sözlerini Niye Caldın Yavşak ... Bang Bang Sözlerim tek tek Hadi içine chek chek Sanda Lazım Mic Check BU RAp Cankırıda MAnshet Cankırıdan Bize Respect (oww Shitt) zuhahahaaha Bunlar Benim sözlerim , Senin Yolunu Gözlerim , Cesaretin varsa BEklerim , Seni Kısık Ateşte Közlerim Bunlar Benden Sana Zelzele , Adammı Oldun 2dkada Hergele , Seni Sikerim Ben BU Kafiyelerle Her Gece , NEden Diss Attgımda Bilmi0rm , TOy Oldugunu Bİle bile Kaşınmasın Götler , BAşlamasın GÖcler , Alınacaktır Öcler , Patlayacaktır Sözler ,, Bang Bang Sözlerim tek tek Hadi içine chek chek Sanda Lazım Mic Check BU RAp Cankırıda MAnshet Cankırıdan Bize Respect (oww Shitt) zuhahahaaha Konu CwR_Stres tarafından (07-08-2008 Saat 03:48 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Özel Üye
|
![]() Puhaha ![]() Eyyow..Bak şmdi Riyazat şov zamanı sakın gözlerini ayırma.. Benim hayatım ofline sen ise aptal bir online konumunda.. Kelimelerimin her bir harfi senin diss dertlerine deva.. Say bakaLım beni yenebiLecekmisin al eline bir papatya..!! Karaladığın satırLar sadece göz doldurmak amaçLı.. Benim mekanım 18yer6 seninki ise dolambaçLı.. Bir kaç kafiye saçmaLadım diye kıçın tavana vurmamaLı.. Benim ömrümün geçtiği yerLer rus ruletLi kumar masaLarı.. Sütünü iç..Çişini yap..erkenden yat ve önümde eğiL !! Ya bi yol buL..Ya bir yol Aç..Yada yoLdan çekİL..!! ( bu sözü her zaman çok sevmişimdir ![]() Arkana 2 deliK açsan bile beni ezemezsin bunu biL.. + bir fiiiL olmuş disslerinle edersin kendini ziyan zefiL.. Beni anlayabiLmen için duyu organLarının 5 ini birden faaLiyete sok.. İsmin ise benim karşımda küçük bakteri misaLi stafiLokok !! Geç kaLdın ama çıktı bi kere yay'dan fırLattığın plastik kötü ok.. Sadece biraz kaLemim kaşındı alda onu münasip bi yerine sok !! Acı varmı deyimini emin oL sende kuLLanmak istemezdim.. KatıLdığım diss yarışmalarında biLe sana güLdüğüm kadar güLmedim.. SoytarıLık rolünü güzel oynuyorsun devam et çok beğendim.. GerzekLiğin kadar emin olki ben rap'imle çok evvel evLendim..! Aciz sözlerinin tohumunun ben veririm suyunu.. Huyunu sevmedim evlat yok rapinin hiç uyumu.. Böyler battle'lar benim için çocuk oyunu BU DİSS OTLAK MİSALİ SEN SÜRÜNÜN EN AÇ KOYUNU..! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Forum Acemisi
|
![]() Alıntı:
bakış açısı yanlış ben sana msn de anlatcam dupe sende oku amk beni ekleyin akşama msnde olcam konuşcam sizle adamın biride msn iletisine cwr yi yendim yhazmış oları da görcez aynen kend inizi tatmin edersiniz anca amk!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |