|
![]() |
Joker the Pitt vs Deprest |
Anketimiz: Kim daha iyi? | ![]() |
Joker The Pitt |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Deprest |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Katılımcı sayısı: 0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() OYLAMA İÇİN TIKLA http://www.18yer6.org/forum/final-oy...12.html?t=3112 Şimdi bak buraya çocuk burası Hiphop çekirdeği Deprest mi varmış karşımda askerlerim sakın çekilmeyin Uğraştırma beni rezil olmadan çekil beyim Liriklerinden anladım sen de var tekil beyin Sanki biraz acıdım sana merhamet kapım açıldı Biraz güler yüzle sanki krallığa kapıldın Sen Rap’te fazlalıksın bir bakıma azınlık Birkaç söz bıraktım okursun belki tadımlık Yazamıyorsun madem gider yapma akıllı ol Tecrübe demek değildir ki bir clan’da sakallı bol O yüzden gezme fazla bir gün belki kafanı kırarım Kliplerinde zor oynarsın her gün farklı sararıp Biz de devam ederiz kumara her gün zar atıp Kaybedilen her elde yine ışıklar kararır Seninle olan kavgadan sonra her yerin yaradır Mekanını tarif et gelirim 4-5 arası Ben diyorum ki bence sana bu kadar yeterli Çünkü senin yazdıkların final için yetersiz Aslında seninle olan bu final de gereksiz Çünkü bu yarışmada galip olan direk biz Konu Malibu tarafından (03-20-2010 Saat 11:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() lan bana bak sengidi aylak sesin cırlat sesin gelir lak lak
bir gün olsun vitesi ileri tak ugrasırsın vezirle beynsiz salak senin yaptıgın hedefsiz konuşma havlarsın saga sola seref yüzünü terkeder kalmaz esaretin geceler bogar günlerin hayrola kankalık yaparsın zora gelince satansın kolpalık hayatın verdigin savaşların galibi vezir akar gözünden zehir kurtu bnm dolunayın yürüdügümüz yolda teker teker engel astım en kahpe engeli ben senle tanıdım düşer gibi yapıp seni yerle bir ettim senin adını dilimden kesip attım şimdi otur agla lan yolların bana cıkar huzursuzlugun benim ayıklan duman altı zihninde cık dısarı soluklan kolpalık ruhunda g*t kankanla yıkan lan sana verilen ceza vezir tarafından kovulman bu senin canını yakar kulak aşındırır havlaman |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Hala inanamıyorum final eşleşmesi seninle mi O yazdıklarında biraz çalıntılar sezinledim Bence Rap yapmayın biraz gezin gelin Bu tahta ben geçtim birkaç devrim delip Bu sözlerini kime yazdırıyorsun söylesene Başkalarının sözünü çalıyormuş bize söylemeden Az önce haber geldi içinizden tek kişi söz yazıyor Bu sen değilsin sen yazamıyorsun diğer kişi yazıyor Tarih kokan bu sözlerimde henüz kazı yok Beğenmediği sesimin tellerinde azıyor Bir işe yaramıyor bunun beynini açın Bana gönderme yapıyormuş elimden kaçıp Joker the Pitt’in götü kalkık değil sadece biraz kaçık Benim bile sözümü çalmışsın bence bu akdarı ayıp Ödev arası söz yazıyorum artık düşün halini Önemsemiyorum seni çünkü bu konuya hakimim Bir gün mahkemeye çıkacağım seni öldürmekten Diyeceğim benim suçum değil sayın hakimim Kendime söz verdim bıçak yok sadece iğneleyeceğim Hele sen lüzumsuzsun seni öldürmeyeceğim Benden sana bu birkaç parça sille Acıdan bağrışını şu an yıldızlar dinler Sıkıldım senden moruk senin kapışmak sarmıyor Endişeli değilim bende kelama dair kaygı yok |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() sözlerim çalıntı değil resmen made in Deprest malı
Tabi sen bu sözler'i yediremiyosun Joker malı Cok konusuyon abi sen ya ordan oraya laf atmaktan baska yaptığın bir sey yok Tamam dün aksam cok almısın ağzına beynin bulanmıs biraz tamam anladık Facede yaptığın yorumlara baktımda çok yapmacık ![]() Tek yaptığın bilgisayar başında atıp tutmak a*cık G*tün ensene deyiyo biraz fazla kaldırmışlar Hastane de Kanında biraz kolpalığa raslamışlar Ben 6 yıl sokakta bu işi kovaladım Sen daha dün ki çocuk karşıma cıktın Sen küçük çocukların doğum gününde ki soytarısın Git işini yap ve işime elini uzatma |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
|
![]() Oylamayı burdan yapacağız ufak bi sorun cıktı=) http://www.18yer6.org/forum/final-oy...12.html?t=3112 |
![]() |
![]() |
![]() |