|
![]() |
Morfin & Kaos - Cehennem Melekleri [Lirik] [Şarkı Sözü] |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#21 |
![]() Morfin: Elim kolum bağlı. Kaderim haklı çünkü kendim istedim bunu Derdi içine atanların hep gözükmez yolu. Şimdi benimle solu yada benimle geber. Bişey söylemesen bile ölmeme gözlerin yeter. Dünya fazla küçük fakat yarını meçhul Bütün meleklerse şimdi seni kıskanmakla meşgul Bende gurur fazla sende beni çeken bi taraf Kalbim bi taş gibi serttir ama kötü niyetten muaf. Hiç uykusuz bigünden sonra gözünü güneş alır ya İşte öyle doğdun benim karanlık hayatıma Yolun uzundur derler bana hiç umrumda değil. Gözlerin bi deniz bense sana akan bi nehir. Parçalarımı birleştirir hayat fakat o eksik İşte şimdi tam zamanı kurtul içindekini söyleyip Tek başıma içip neyleyim dertlerim senle güzel Ne kadar uzaktaysan o kadar yakın bana ecel Nakarat: Yorgunum karanlık içine çekti Bu nedenle silahı kafama dayamam gerekti Sanırım gerekli cennetten olmak emekli Görmekten artık usandım ben cehennem meleklerini Kaos: Ağlamaklı gözlerime mendil oldu sözlerim Birçok şeytan arasından seni seçtim meleğim Titrer oldu ellerim bak hani nerde ellerin Herşey yalan dolan ulan elin oldu ellerin Bir bedende tek yürektik zorluklara hep direndik Ara sıra dert çekendik ota b*ka gülendik Şimdi benle 4 duvar dostum oldun bak kubar Çektiğim her duman ise seni bende tutar Hayatımda ilk defa ben gözyaşımı dökmüştüm Doğduğum gün gözyaşlarım bu dünyayı çözmüştü Nefret ettim insanoğlu içlerinde fesat dolu Siz böyle oldukça ben bulamıcam doğru yolu Boş bi bankta kağıt kalem birde bir şişe şarap Gündüzlerde günah çektim gecelerim hep sevap Asıktı bak hep suratlar tebessümler çok tuhaf Mutluluk bi sınavsa bu dersten de ben muaf Morfin & Kaos – Cehennem Melekleri Şarkı Sözü |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
cehennem melekleri, kaos, kaos lirikleri, kaos sarki sozleri, Morfin, Morfin Lirikleri, Morfin Sarki Sozleri |