![]() |
#1 |
![]() Yazdığın her vörsün her hecesi saçmalık Bana diss atan kolpanın kemikleri paslanır! Şimdi karşı gelme , otur yerine uslanıp Burası izmir homi g**ünü kolla aslanım Tek cümlem yeter sana o aklını almaya Tez bitirdim işini ne sandın be homican yea Sen beni küçümsedin ben sana büyüttüm Kağıdınla kalemini yer altında çürüttüm. Konu Malibu tarafından (02-21-2010 Saat 10:55 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]() Karala kefeninini hatırlatır giden gelenini Pacıda cagırıp freestyle yapsak iyi demi? Outlawdan fırlamış gibisin yaraladın bedenini Gangsta mı takılcaz sakın unutma yedek mermini Tek cümlende yeterdi 2versün yoktu gereği Embesilin önde gideni sen ezmişin kendini ![]() Yolum düşer izmire içerim de kahveni Yazmak için izliyormuşun gotfather serisini? ![]() Bu savaşta kaldırırlar mechulden cesedini ölüm nedenini yazarlar punchline gerilimi Biliyorum mahalleni alıyorum haberini Sokakta tutuyormuşun hala annenin elini? ![]() Konu Malibu tarafından (02-21-2010 Saat 05:26 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Yenisi
|
![]() Sen istedin homican üç vörste eğilmeyi Pac'ı alma ağzına hiç bi b*kunu bilmeyip Respect çekip nigga oldun dünyadan bi habersin Yedeğine gerek yok tek mermide inersin. Mekanıma beklerim emanetin bulunsun Yüz karası rapinle palyaçomuz olursun ![]() Fazla söze gerek yok sen aslında bi toysun İki vörsüm yetti sana üçüncüde kahrolursun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]() Kes suratıma geğirmeyi 3 vers göremedim hani Matematik dersine çalış zenci bırak sen rapi Ve de 3 kuruşluk kelimelerin cok baydı bünyemi Moruk isteseydin çıkarırdım pacın secelesini. Atar yapıyorsan ,mahallemde beni bulursun Burdan izmire gitmem Belanı Allah’tan bulursun Dedim bırakın kudursun belki durursun Sahnede olsak mikrofonla orgazm olursun =) Bazen kötüyüm bazen iyi birazda bozuk piskoloji Anla birader kaçman gerekecek gördügünde beni Uzan zamandır ayıkken yazdım sana ait şerefi Dumanım olursun kevaşe benden uzak tut kendini =) Konu Malibu tarafından (02-21-2010 Saat 05:27 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
|
![]() Eyvallah kardeşim..Outlaw saolsun kırmadı katıldı hani amac gömmek olsa puncline yagmuru dogar =) bende uzatmak istemedim o kısa yazınca...
|
![]() |
![]() |
![]() |