Facebook Twitter FriendFeed RSS

Go Back   Www.18Yer6.Org > HiPHoP > Türkçe Rap > 18Yer6.Org Röportajları
Connect with Facebook

Şanışer 18Yer6.Org Röportajı

Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-03-2008, 02:54 PM   #1
By_KuLFeT
Bombastiq Üye
Kullanıcı Avatarı

By_KuLFeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 96
İletisim
Standart Şanışer 18Yer6.Org Röportajı

KüLFeT: Selam Sarp Abi , Röportaj isteğimizi kabul ettiğin için teşekkür ederiz.

Şanışer : Ben teşekkür ederim kardeşim, merhaba

KüLFeT : Rap'ten önce sıradan hayatından bahseder misin?Günlük yaşantında neler yaparsın mesela ?

Şanışer : Rap free atarak uyanırım,bakarım aynaya ne kadar zenciyim bugün diye,sonra free atarak güne devam ederim
Yatana kadar böyle gider bu. Artık rap hayatımın her anında var. Başka bir şeye de yer yok.

KüLFeT : Mikrofonu ilk kayıt için mi eline aldın yoksa kayıtsız kendini direk sahnelerde,partylerde mi buldun ?

Şanışer : 2000 senesinde ilk kaydımı aldım ve konserlere çıkmak hiç hayalim olmadı Öylesine yapıyordum bu işi ki
7 sene yaptım öylesine sonra bir anda şans güldü sanırım dinleyen birileri oldu beni bir anda.

KüLFeT : İlk sahne ve kayıt deneyiminden biraz bahseder misin ?

Şanışer : İlk kaydımı acid pro 2 de bilgisayar mikrofonuna çorap geçirerek yaptım ilk sahnem 5.000 kişiye karşı İstanbul
Küçükçekmece Belediye festivalinde gerçekleşti elim ayağıma dolanmıştı ,hakkını veremedim tabi ki

KüLFeT :Kendi Tracklerin dışında kimleri beğeni ile dinliyorsun bir ideolün var mı Türkiye veya Dünya çapında ?

Şanışer :Dünyada Planet Asia,Dead Prez,Aceyalone v.s. , Türkiye'de de Patron Saian Defkhan
severek dinlediğim isimler.

KüLFeT : Benim Adım Şanışer en sevilen Tracklerinden birisi herkesin merak ettiği gibi bende sorucam gerçekten
Şehinşah'a tarzın ses tonun çok benziyor olağan bir şey ama birşeyler söylemek istersin heralde ?

Şanışer : Açıklama yapmak istemiyorum sadece şunu söyleyeceğim yavaş yavaş yeni parçalar koyuyorum space'ime
ve yakında net e bir ep daha vereceğim(gerçi belli olmaz o iş) onu dinledikten sonra 1 kişi bile bunu
demiyecek emin olun..

KüLFeT : Heyacanla bekliyoruz ,Çalıştığınız projeler nelerdir yeni albümü ne zaman dinleyebileceğiz ?

Şanışer : Açıkçası albüm konusunu bende bilmiyorum sürekli üretiyorum ama artık aylarca uğraşıp internete bedavaya
insanlar yok çakma yok şöyle böyle desin diye albüm vermek istemiyorum.

KüLFeT : İnsanlar neden Rap dinlesin,Rap dinlerse neden Şanışer dinlesin ? Kendinde bulduğun farklılıklar var mı ?

Şanışer : İnsanlar hiphop kültürünü içlerinde hissediyorlarsa rap dinlerler zaten yoksa ittirmeyle olmaz bu iş
neden şer dinlesin... hmm .. çünkü şanışer benim

KüLFeT : Rapte ve hayatında ulaşmak istediğin son nokta nedir ? Paranı rapten mi kazanmak istiyorsun yoksa hoby olarak mı kalıcak rap ?
Şanışer : Ulaşmak istediğim son nokta..limuzinler , kokain , kızlar , bir şato , ve rap bunlar tabiki imkansız da hayatımı
rapten kazanmayı ,istiyorum çünkü o benim hayatımı değKiştirdi ve mahvetti diyebilirim,beni yine
o kurtaracak

KüLFeT : Site üyelerinden bir arkadaşımız (melodrama) Senin çok içten rap söylediğini düşünüyor ve bunun sırrını merak ediyor bir sırrı var mı acaba ?
Şanışer : Genel olarak çok açık bir insanımdır,içime kapanık değilimdir ondan herhalde.

KüLFeT : Bela'dan başka en iyi anlaştığın kendine yakın bulduğun rapper kim ?
Şanışer : Atakan

KüLFeT : Çankırı Mc'lerine söylemek istediğiniz vermek istediğiniz mesajlar nelerdir ?
Şanışer : Çankırı mcleri ilk hedefiniz... ne bileyim hani mesajlarımı şakılarımda yeterince veriyorumdur
diye düşünüyorum bütün Türk insanlarına

KüLFeT : Bu Güzel Röportaj için Çok teşekkürler hayatın her zaman yanında olması dileğiyle 18YER6 Yönetim
By_KüLFeT a.K.a MaRŞaNDiZ

Şanışer : ben teşekkür ederim

Konu By_KuLFeT tarafından (07-17-2008 Saat 01:11 PM ) değiştirilmiştir..
By_KuLFeT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla