![]() |
#1 |
![]() ![]() KüLFeT: Selam Sarp Abi , Röportaj isteğimizi kabul ettiğin için teşekkür ederiz. Şanışer : Ben teşekkür ederim kardeşim, merhaba KüLFeT : Rap'ten önce sıradan hayatından bahseder misin?Günlük yaşantında neler yaparsın mesela ? Şanışer : Rap free atarak uyanırım,bakarım aynaya ne kadar zenciyim bugün diye,sonra free atarak güne devam ederim ![]() Yatana kadar böyle gider bu. Artık rap hayatımın her anında var. Başka bir şeye de yer yok. KüLFeT : Mikrofonu ilk kayıt için mi eline aldın yoksa kayıtsız kendini direk sahnelerde,partylerde mi buldun ? Şanışer : 2000 senesinde ilk kaydımı aldım ve konserlere çıkmak hiç hayalim olmadı ![]() 7 sene yaptım öylesine sonra bir anda şans güldü sanırım dinleyen birileri oldu beni bir anda. KüLFeT : İlk sahne ve kayıt deneyiminden biraz bahseder misin ? Şanışer : İlk kaydımı acid pro 2 de bilgisayar mikrofonuna çorap geçirerek yaptım ![]() Küçükçekmece Belediye festivalinde gerçekleşti elim ayağıma dolanmıştı ,hakkını veremedim tabi ki ![]() KüLFeT :Kendi Tracklerin dışında kimleri beğeni ile dinliyorsun bir ideolün var mı Türkiye veya Dünya çapında ? Şanışer :Dünyada Planet Asia,Dead Prez,Aceyalone v.s. , Türkiye'de de Patron Saian Defkhan severek dinlediğim isimler. KüLFeT : Benim Adım Şanışer en sevilen Tracklerinden birisi herkesin merak ettiği gibi bende sorucam gerçekten Şehinşah'a tarzın ses tonun çok benziyor olağan bir şey ama birşeyler söylemek istersin heralde ? Şanışer : Açıklama yapmak istemiyorum sadece şunu söyleyeceğim yavaş yavaş yeni parçalar koyuyorum space'ime ve yakında net e bir ep daha vereceğim(gerçi belli olmaz o iş) onu dinledikten sonra 1 kişi bile bunu demiyecek emin olun.. KüLFeT : Heyacanla bekliyoruz ,Çalıştığınız projeler nelerdir yeni albümü ne zaman dinleyebileceğiz ? Şanışer : Açıkçası albüm konusunu bende bilmiyorum sürekli üretiyorum ama artık aylarca uğraşıp internete bedavaya insanlar yok çakma yok şöyle böyle desin diye albüm vermek istemiyorum. KüLFeT : İnsanlar neden Rap dinlesin,Rap dinlerse neden Şanışer dinlesin ? Kendinde bulduğun farklılıklar var mı ? Şanışer : İnsanlar hiphop kültürünü içlerinde hissediyorlarsa rap dinlerler zaten ![]() ![]() neden şer dinlesin... hmm .. çünkü şanışer benim ![]() KüLFeT : Rapte ve hayatında ulaşmak istediğin son nokta nedir ? Paranı rapten mi kazanmak istiyorsun yoksa hoby olarak mı kalıcak rap ? Şanışer : Ulaşmak istediğim son nokta..limuzinler , kokain , kızlar , bir şato , ve rap ![]() rapten kazanmayı ,istiyorum çünkü o benim hayatımı değKiştirdi ve mahvetti diyebilirim,beni yine o kurtaracak ![]() KüLFeT : Site üyelerinden bir arkadaşımız (melodrama) Senin çok içten rap söylediğini düşünüyor ve bunun sırrını merak ediyor bir sırrı var mı acaba ? Şanışer : Genel olarak çok açık bir insanımdır,içime kapanık değilimdir ondan herhalde. KüLFeT : Bela'dan başka en iyi anlaştığın kendine yakın bulduğun rapper kim ? Şanışer : Atakan KüLFeT : Çankırı Mc'lerine söylemek istediğiniz vermek istediğiniz mesajlar nelerdir ? Şanışer : Çankırı mcleri ![]() ![]() ![]() diye düşünüyorum bütün Türk insanlarına ![]() KüLFeT : Bu Güzel Röportaj için Çok teşekkürler hayatın her zaman yanında olması dileğiyle 18YER6 Yönetim By_KüLFeT a.K.a MaRŞaNDiZ Şanışer : ben teşekkür ederim ![]() Konu By_KuLFeT tarafından (07-17-2008 Saat 01:11 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |