|
![]() |
#1 |
![]() Çankırı Yeraltı'ndan tanıdığımız, C3n Clan bünyesinde çalışmalarına devam eden Egemen'in bir haftalığına Çankırı'da bulunan Vuslat ile yapmış olduğu yeni parçayı sizlere sunuyoruz. Kaydı Debriyaj Records'ta alınan parçanın mix işlemi Egemen' aittir. İyi dinlemeler... Dinle: İndir: Vuslat & Egemen - Bi' Tutam Huzur (sağ tıkla farklı kaydet) Paylaş: ![]() Sözler: Vuslat Verse: Ölümle yıpranan hayatımın baharında Kar yağar umutlara belki sonbahara Kalır ümitlerin unutur gidenlerin Hepsi biterdi dertlerin silseydim herşeyi Ağır gelir yaşananlar aslında hatıralar Ağır basar duygularım mantığım susar Yazıpta söyleyemediğim satırlarım var Dilimde saklılar anlatsam boğulurlar Gökyüzünde kalırlar uçuşta bütün yıldızlar Ölümü arasamda yaşamak için nedenlerim var Rüzgar kulağıma hüzünlü bi parça fısıldar Yalnız değilim ben gibi başkalarıda var Karanlığı solurken odamda dostum yanımda Bir tutam huzurla herşey yolunda Umudum kalmasada olanlara gülüp geçerim Gülüp geçtim sadece 17 bitmek üzere Nakarat Vuslat: Herkes bilir tabi olurunu Onurunu korumaktır bilmez durumunu Yorumunu sakla ben bulurum yolumu Kolunu uzatma bize ver hadi omuzunu Egemen Verse: Sebepsiz yalanlar var hepsi kulağımda Geçmiş olan hatıralar hepsi bulanıklar Gözümden akan yaş yok küresel ısınmadan Dumanımı alıyorum sarıpta satırlara Komik olma lütfen bunalım tribleri İlgi çekmek için yaratılmış mimiklerin Yaşadığım yeri görsen donardı iliklerin Ruhum açıka aldı düğmeleri ilikleyin Bıçağımın sapına geride kalan aşıma Bakmadan koşuyorum uçurumun sonuna İstekler en içten dileklerimi andım ben Tutamadım yıldızları elimden kaydı sen Gözünü aç ve bak bugün tuzak dolu heryer Dünyanın dışı güzel içine gir ve pislenn Sevdiğimden kaçtım hızla yalanlarla gizlen Kabak tadı hissedince hisslerimle kitte Nakarat Vuslat: Herkes bilir tabi olurunu Onurunu korumaktır bilmez durumunu Yorumunu sakla ben bulurum yolumu Kolunu uzatma bize ver hadi omuzunu Konu RapubliX tarafından (07-24-2010 Saat 02:13 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() iğrenç ötesi aç kapa,hatta hiç dinleme daha iyi o derece yani. ![]() ![]() nakaratı öncelik beğenmemle birlikte verselerde güzel. genel anlamda güzel,hoş ![]() sonu uzunca olmuş sadece ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Herkes bilir tabi olurunu Onurunu korumaktır bilmez durumunu .... .d beğendim la güzel olmuş kanka .d |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]() Sadık : Eyvallah kanka sana lafım yok ![]() İpek : Yürü gitlan .d aç kapaymış o kadarda kötü değiliz şükür :P tenk yuu ![]() T-18 : Sana öyle gelmiş galiba ses düzeyinde sorun edilcek kadar bi problem yok hatta gayet iyi.Saol düşüncen için. Deprest : Saol bro. Ümit : Eyvolle .d |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
c3n clan, cankiri, debriyaj records, egemen, vuslat |