|
![]() |
#1 |
![]() Kardeşim BaşarıLar DiLiorum İlk Başda hadi hakeden kazansın.. gözLer,gözler önünde çöken dizLerin sahibi ByikizLer.. Bize Sökmez Respect and PeaceLer KaLbin Benim Karşımda Tekler.. Bizde Düşeş Varsa sana geLir Hep yekLer.. Bu bi oyunun başlangıcı ben BattLe'ın tahtıyım tahtı Dikkat et ben varken oturma üstüne Kırıcam yoksa Bi kaç Tahtanı Battle yapmak yaşamakla alakalı bi o kadarda mantıga aykırı olmalı meLodiLer akmalıysa HerKes bana BakmaLı By İkizLer Ringden Kaçtın mı ? Bi Sigara yakdıqımda aklıma gelecek 2 cümlenin sonu Sen Yolun başındasın Ben ise o yolun sonu Bize yanlış iki kelam edenin KırıLır o kanadı ya da kolu.. Yol yordamına göre herkes bilsin kendini.. SözLerin Bittiqi yerde ben varım mahlasım Chanky.. SöyLe Liriklerini diz bogazıma hadi kanky.. her kelimemin sonunda Tribim Var Homie Konu Malibu tarafından (02-21-2010 Saat 10:49 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Senin için genel diye tabir edilen evler açıldı Hadi koş bak bekliyor müşterilerin kapıda Kaça gidiyorsun her gece söylesene bana Özel indirimim nerde bu gecede ha? Lirik kasıcam diye zorlama kendini daha fazla Bu kolpalıkla kasacağın tek şey bellidir hasba Bilirsin alttan almam çok zordur Kapılmışsın gene havalara Ayıl bak kim geldi karşında Yaşantılarının hepsi birer anı Ne çabuk unuttun seni susturanı?? En ıyısı bırak sen bu rap işlerini Takılmana bak genel hayatına Çok istersen bende geçerim sıraya Yakarım sigaramı bakarım havama |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() SözLerine Sokim Sen Rap Yapma Parası neyse vereyim Odandan Çıkma Battle Die bu yazdıqını Siteye Koyma Sen kimSin? tanıyamadım Dallama ^o) O evLerde Sen yetin ben almıyım Aynı tas aynı haman MisaLi aklımdasın Söz yazmakdan acizsin! yaLan mıyım ? Çok konuşma veled yandan Kaymıyım (Hahhaa) Bak şu LirikLerime Laf atan veLede Dünya boşdur Senin gibiLer Sayesinde Heryer Kan oLur Ben geLdiqimde Bogulursun Kaçamazsın Döner Aynı Terane senin gibi eli uçkurunda abazayı görünce Anlıyorum ki normal DiLine dolaşması;Sexapalite ( Ouuww ) FLowLarımı iyice dinLe dönme Geriye Kaçma saklanma kuytularına Beni Görünce ![]() PiLi bitmiş Oyuncak bebekLer gibisin Ben Takınca PİL'ini Ötüvereceksin bak dostum sende yola geLeceksin Bundan Sonra Karşımda Kekelemeyeceksin .) Beni susturman için Sana yetenek GerekLi Ama sen olmuşsun Söz yazmanın SefiLi.. DiLeniosn bi kaç Lirik miLLetten.. Senden Daha guruLudur ulan sokakdaki DiLenci ![]() Sen sıranın ilk başındasın merak etme homie Acıtmayacaqım KeLimeLerinin ayarını tutturamıyacaksın 2.Verse Girme tipin OLur Michael jackson |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Sözlerime Sokacak Kadar Varmısın Susta Sözlerin Konuşsun Usta Rapçi Olmasamda Seni Susturacak Kadar Rapim Vardır Beni Tanıyacaksın Yandan Kaymak Sana Uyar Unutma Karşındaki Asıl Kral Veled Diyene Bak Hale Bunlar Sana Yetmez Herhele Dünyayı Dolduran Sen Mi Sanırsın Sen Sadece Kendine İnanırsın Kraldan Kan Akıttıracak Kadar Var mısın Ben Hergül Boğulurum Kendini Rapper Zannedenlerle Ben Yeni Yetişen Rapper Sıkıldım Senin Rapliklerinden Sen Ustayım Diye Geçinen Kolpa İnanmazsan Sor Aleme Ben Kadar Battle Yapabilecekmisin Bu Mehmetde Kimmiş Diyebilecek Misin Pilimi Takabilecek Misin Kekelettirecek Kadar Rapper Mısn Seni Susturmak Amaç Değil Veled Diye Sana Denir Lirk Dilenmek Bana Değil Sana Yakışır Beni Beni Alem Tanır Karşındaki Yeni Bitme Lirikçi İşte Kelime Ayarımı Tutturacak Yetişmişşim Raplife Burda Rapper Burda İyi Bak Bana Bu ByİkİzLeR Kim Diye Sorana Alemmin Yeni Kralı Diye Sesleneceksin Sen Bana Az Gelirsin Diz Çök Chanky Kralına(Mehmet'e) Rapper Diye Geçinen Kolpa Götünü Kaldıran Kimse Çağır Onuda Buraya Michael jackson Kalsa Beni Ayakta Alkışlar Bu Sön Sözler Sana GÖTÜN KALMIŞ İNDİR AŞŞA |
![]() |
![]() |
![]() |