![]() |
#1 |
![]() Stallker - Şaheserim OL (Lorrance Part 3) 1. VERSE Günlerimde geçmiyo, yalnızım ve bitmiyoken Başlamakta zor gelirdi ağlamakta yetmidu Konuşmasanda gitmiyodum, ellerimde bitmiyodun Kimseleri takmıyoken sözlerimde var diyodum Şimdi dinle bunları, senin kadar olmasada Konuşmasam içim yanar içim kanardı ahtı var Bahtı varmı benim için partlarımda saklı yaren Aklımıda kaçırdığım günlerimde hakkı var Küfredipte git desem, sevmiyodu dermisin ki Seven kalır kaldım ama yerim sende yoktu ki Sağlıcakla kal dedin elvedaya resti çektim Karla kaplı umutlarıma çığ düştü varmı ötesi Benim olmasanda, sevdiğim ve bıkmadığım Kıskanıpta sakladığım gözlerinle akladığın Zamanlarda dertlenipte bakmadığım bi sen Yoktun olmuyo, olumuyodu hergün kafama sıkmadığım NAKARAT Seni beklediğim yerdeyim ve Kollarımdasın rüyalarım açık İsyanım oluyo pencerede Beklediğim günlerim karmaşık Hiç düşünmedin geriye kalanları Geçmişin soğuk üşütüyo yarını Bugünümü harcadım Zorladım Anıları Olmayan geleceğim urgana sarılı 2.VERSE Adım adım takibet ölüm yakındır ahirette Sormazsam hesabını Tanrım benide mağduret Kasvetim koyu, akıbetim sonum oldu soyuk Ayaklarım beklemekten heveslerim kaldı donuk Bölüm bölüm izledim ve her bi kareyi gizledimde Girmek istediğim gişede yirmi dört'ü istedim Yıl başımda ölü ve 2011'imde güneş sönük Kader dönük banada, bu sene körüm, gelsin ecel ölüm Asıl kaybeden kim, gripken içtiğim sigaralarmı etkisi Alakasızdı belliki, yorgun oysa çaresizdi Kabullenende benim dedim,Olayımızdı geçim kesin, Yorumlarıda alıp gidin Bırakın artık, duymak istemiyorum hiçbişey Zordu keşkelerim olmasaydın oldu gözün aydın Kendine kendime, saklı kaldım aslı varmı saydın Güzellikle geçirdiğim günlerimi dertler aldı NAKARAT Seni beklediğim yerdeyim ve Kollarımdasın rüyalarım açık İsyanım oluyo pencerede Beklediğim günlerim karmaşık Hiç düşünmedin geriye kalanları Geçmişin soğuk üşütüyo yarını Bugünümü harcadım Zorladım Anıları Olmayan geleceğim urgana sarılı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Stallker, Stallker Lirikleri, Stallker Sarki Sozleri |