![]() |
#1 |
![]() İstanbul Kadıköyde hayallerini sürdüren ben ![]() ![]() Söz : Vuslat Beat:Rapoyed Hiphop Time Recordzzzz mp3 İndirme Linki : http://hotfile.com/dl/110937172/0c7e...ok_Ge.mp3.html Online Dinleme Linki : http://www.facebook.com/video/video....53007&comments Vers 1:
Mart’ın 19 u dışarıda sensizliğin soğuğu İliklerme kadar işleyen soğuk değil onun kokusu Ellerimde soldu,rüyalarıma son kez dokundu Ve gitti öylece sustu bu can susuzluktan kurudu Bir yudumluk hayallerimde muhtacım sohbetine Dudaklarından bi kaç kelime duymak dünyaya bedelde Bi seni elde edemedm... Onuda bıraktım ahirete Seni benden çok seveni bul gömeyim kalbimi şu kabire Dedin ya hani o gün epey kırmıştın kalbimi Senden sonra hayatıma girip daha çok tanıyan var beni 9 Senemi feda ettim asıl sen tanımamışsın beni Damarlarımdan sen akarsın kesseler şu bileklerimi Şimdi ellerimde gördüğün kördüğüm bu gönlümün Küllerine gömdüğüm törpüsüdür geçen ömrümün Bu sabah uyandığımda,elimi tetikde gördüm Boşver dedim değer mi ölümüm sanki onu üzer mi Nakarat 2x : Yarın çok geç herşey için hüzünün yerini alır tebessüm Kendini ele verir gülüşlerim senden geriye resimlerin kalır Dönüşü yok bu gidişlerin çaresi kalmadı serzenişlerin Hayallerimle büyüdüm ben hayallerimi büyütemedim Vers 2 : İşte böyle herşey,bulutlar ağlarmış meğer Kalbim yaramaz bi çocugun oyuncağına benzer Paramparça bi halde...yaralar içinde... Ama sürekli gülümser ne kadar zedelense Şimdi duman kapladı hatıraların yerini Siliniyor yavaşça herşey her nefes tüketirken beni Soruyorum değer mi özledin genede değilmi Sakarlığı tutar ne güzelde kırardı kalbimi Fiziken uzaktasın mesafeler girdi aramıza Kızardın sürekli ben yaşadığın yere laf attıkça O şehiri sevmiyorum çünkü seni hatırlatıyor bana Sönüyor aşkın ateşi herşey sıfırın altında orada İstanbulda... Bi kaç dost edindim kendime Mikrofon elimde anlatıyorum seni sahnelerde 1-2’de dinleyenim var kim olduğunu bilmiyolar merak etme Yetiyoruz bir birimize artık harbiden geriye dönme Nakarat 2x : Yarın çok geç herşey için hüzünün yerini alır tebessüm Kendini ele verir gülüşlerim senden geriye resimlerin kalır Dönüşü yok bu gidişlerin çaresi kalmadı serzenişlerin Hayallerimle büyüdüm ben hayallerimi büyütemedim |
|
![]() |
![]() |
![]() |