|
![]() |
Zenka Mysterio - Benim adım sokak (Lyric Video) |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=uNZIgVEiFSk Stüdyo - Biyonik Müzik Söz & Vokal - Zenka Mysterio Mix&Mastering - Zenka Mysterio Beat - Nst Scratch - Nst Sözler - benim adım sokak rahat dolaş diye verdik onca kavga şimdi hedef başka izmitten kadıköye köprü kurdum aga doğru taraf acil bak biyonik niggalar biliç altına araç derin dinle o zaman açarsın başka boyuttan kapılar geç kalsanda alkışlancan herkes tarafından saygı hayat kurtarır tıpkı otu bırakmak gerek deyip meth e başlayan onca adam çokça yarasa var aslında gözükür aslan aslada olmıcaklar piyasaya kral elbet bitcek birgün esrar paran yıllar sonra kalkcan albüm yapmaya anlatcaklar yine kafa ağrıtcaklar fakat normun kulaklarda aşina acilden fısıltılar yalan dolan etraf imkan olsa tek akşamda taşırdım ülkeyi başka samanyoluna belkide az çalıştırıyoz kafaları bak peki cep dolarsa yanaşır mı yanıma tüm karılar diyen bi zihniyetin kendi cabasıyla kurduğu hayalin içine etmek için gönderildim yeraltına ses ver nigga burda zenka içinden çıkamadığın matematik problemidir kafanda hızlanmam gerek elimde zaman kum misali akar benim rap taş devrinden jetgillere kadar uzar öyle planlar varki masamda biter yakında tasalar tamam o zaman yanaşır tüm yalakalar ama ben uzunca izledim sessizce inzivada şimdi kendi klanımla hazırım her savaşa biraz dinle beatti nst i gönder ezgileri biraz daha dinle beatti değer bilmez ezgilerin |
|
![]() |
![]() |
![]() |