|
![]() |
Zenka Mysterio - Girişimci Zenci (Official Video) |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=MikPBDtzpDU Arkadaşlar orjinal youtube hesabımıza abone olalım bundan sonraki parçalarımız altta verilen linkteki kanaldan yayınlanacaktır https://www.youtube.com/channel/UC1J...dgVuyWHRzdJ_vw Stüdyo - Biyonik Müzik & Kadıköy Acil Kamera - Nst Video Edit - Zenka Mysterio & Nst Mix&Mastering - Yılmaztürk Teşekkürler Nst & BigZag & Rodo & Muhammet Aslan & Murat Can Koca Sözler 21 lik girişimci zenciyim dile pelesenk bi pzvnksin dilim kanlı ghetto gibi sabaha karşı rhyme perdelerim eskitilir sezgileri gerilmeyin karşınızda kara panterden bir dahi izmit yeraltı buna dahil kimin kimisiniz gizli kimliği tespit ettik etnik bi ses beyne gitti dmdik dkildi eski svgln buna kefil sefilleri sevdim sanki değişik tepkim azmı beyin diktik bak hazırola geçtin haa. nası iyimi diş tellerim her öptüğüm pilicin dudaklarında kalır benden iz ritim kulaklara kalır fazla tiz sen izle tek gözle bizi tk gze dissim tek gözle prno çekip süper ou izleyip cümle alem trbe girdi nadasa thum ektim elimde verimli bitki gece yarısından sonra kalırsın bitkin hey dostum bu da neyin nesi ha sokaklar evim sabaha karşı sanki zmbiyiz yaşarsın halisin mevsimini çekerken bly dmbili sen yıkanırken dalinli atarsın free ruhsuz kustun puslu yolun olmuşun saki bi kapak doldur asansör çıktığını hatırlamaz oldun yüzü soluk izmitçeniz yoksa ne içtiniz boolum krfzde boolun kıçınıza tekmeyi koydum banka yerine market mi soydun ..zenka çkıp içinize ççuğu koydu aynasız şoku çapraz sorgu rapin kurduyuz parti ortamında 2 krı gören kudurdu kayıp şuurun zenka mysterio nun ruhu ben istersem şgar hill plak şirketim olur ..roc raida gibi scrch koydum hip hop tan çakmayan adamın yüzük hep soluk nakarat kaldır şimdi znci elleri bi kaç kişi görüyorum çekemeyen bizi biyonik müzik sahnede nirvana mod bil biz ne rocky iz nede x man iz |
|
![]() |
![]() |
![]() |