|
![]() |
Zenka Mysterio - Kapımda Çocukluğum (Official Lyric Video) |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=mSwcQopCfQQ Stüdyo - Biyonik Müzik Söz & Vokal - Zenka Mysterio Mix - Zenka Mysterio Müzik - nst Video Edit - Zenka Mysterio -Sözler 30 metre kare odamda yalnız hayat sürmem nasılda sıcak anlatamam sanki güneş evimde o sıcakta ismet amca su taşırdı biz çocukken biz büyüdük ve hiç inmedi pejo motorun üstünden üstümde yükler büsbütün bu muydu büyülük artık sen olgun birisin dediler hayata küstürdüler kardeşimle sinek arabasının ardına takılmak güzeldi oysaki düşünüyorum ne ara geçti onca vakit ozan tarık ben yaşlar baya küçük tabi mahalle oyunlarının ardı gelmezdi lakin atılırdım ortaya geçelim evlere süslenip gittiğimiz özdileğe görürdük büşra dilara diğerlerini yaşlar 9-10 yaramazlıkta sınır tanımak yok küçük yüreklerimizde cesaret fazlasıyla bol zillere basıp kaçtık geceleri az çekmedi emekevler bizden hakkınızı helal edin büyüklerim nakaratx2 kapımda çocukluğum var benim çocukluğum kapımda dikilir kanıcak yaraları çok derin kaçıçam ama gönül el vermicektir kapımda çocukluğum var benim nerden buldun sen beni sahip çıkamasa ağlar gözleri bu bakışlar çocukluğumdan kalma benim kapımda çocukluğum gözlerime baktığında anladım ne yaşayıp ne kadar sorunlu olduğunuda geçmişe gitmenin boyut değiştirmek olduğunuda bilseydim önceden hiç girmezdm bu boyuta uzunca zamanlar geçer sıcak kavururken biri geçmişi arar çöl ortasında serap izler umut sevda bütün bunca duygu çekip gider tavana asılı halatla gözgöze gelirsen film biter tek istediğim geri döndürülmek bu rüyadan çıkmak için bi ışık görebilmek bu satırları yazıyo olmam dahi bana zaman kaybettircek sesimi duyuyo olmanız dahi beni eskitcek kitabın arasına koyduğum gül gibi eskimiş zaman bi haberdim gelecekten isteyende yoktu o zaman çekip gitmek için yaptığım planlar nereye koymuştum kafamın içidekileri yoksa eyvah nakaratx2 kapımda çocukluğum var benim çocukluğum kapımda dikilir kanıcak yaraları çok derin kaçıçam ama gönül el vermicektir kapımda çocukluğum var benim nerden buldun sen beni sahip çıkamasa ağlar gözleri |
|
![]() |
![]() |
![]() |