![]() |
#11 |
![]() Dalgalan nazlı sancağım (Bayrağımıza hitap) Dalgalan nazlı sancağım Ben yanında çoşacağım Bir su misali taşacağım Dalgalan nazlı sancağım Türkü temsil edersin sen Her bir derde, çaresin sen Kurtuluşsun, barışsın sen Dalgalan nazlı sancağım Hep ufuklar sana dardır Ay, yıldızın sanki kardır Rengi ki kırmızı kandır Dalgalan nazlı sancağım (Serdar Sayıl-1983) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Bayan Moderatör
|
![]() Bayrak ülkemin şanı, şerefi Millet onun uğruna ölmüş Millet onun uğruna gülmüş Millet onun uğrunda özğürmüş Bayrak ülkemin şanı, şerefi Vatanımda dalgalanan sensin Şehidime örtü sensin Gelinime duvak sensin Bayrak ülkemin şanı, şerefi Dalgalansın diye göndere çekilir Kalenin burcuna dikilir Senin için can verilir Bayrak ülkemin şanı, şerefi Özgürlük senle anılır Bir devlet senle kurulur Vatan senle bulunur Bayrak ülkemin şanı, şerefi (Serdar Sayıl-2001) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bayan Moderatör
|
![]() Türk bayrağı,Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Sana uzanan eller kırılsın uğrunda 90 bin şehit,arkada 90 bin gözü yaşlı ana bırakılan,su yerine uğruna kan ile sulanan toprağımızın bu ülkemizin, vatanımızın bayrağına,namusumuza uzanan eller kırılsın kötülüğünü düşünen kalpler kahrolsun, yokolsunÇokmu yanlızsın Bayrağım ?Emanet edildiğin bu devlet bile seni korumaktan aciz AY YILDIZIM namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolüBizler OSMANLI TORUNLARIYIZ senin yanındayiz asla yılma korkmaSen daima dalgalanacaksın ! Bu ülke sensiz bir hiçden ibarettir ülkeyi ülke eden,kalbimizi feth eden sensin şanlı bayrağım seninle atar seninle durur,her nefesimizde seni anarız gerekiyorsa sırf senin uğruna yaşar,uğruna dünyayı yerinden oynatırızSen bizim Namusumuz`sun AY YILDIZIM |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bayan Moderatör
|
![]() Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kız kardeşimin gelinliği şehidimin son örtüsü, Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum;senin destanını yazacağım Sana benim gözümle bakmayanın; Mezarını kazacağım, Seni selamlamadan uçan kuşun; Yuvasını bozacağım, Dalgalandığın yerde ne korku,ne keder Gölgende bana da bana da yer ver Sabah olmasın,günler doğmasın ne çıkar, Yurda ay yıldızının ışığı yeter Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün; Kızıllığında ısındık, Dağlardan çöllere düşürdüğü gün; Gölgene sığındık, Ey şimdi süzgün rüzgarlarda dalgalı Barışın güvercini,savaşın kartalı Yüksek yerlerde açan çiçeğim Senin altında doğdum,senin dibinde öleceğim Tarihim,şerefim,şiirim,herşeyim, Yeryüzünde yer beğen Nereye dikilmek istersen, Söyle seni oraya dikeyim |
![]() |
![]() |
![]() |