![]() |
#1 |
![]() Napalm Clan bünyesinde olan Recm a.k.a. Venom yeni trackini bizlere sunuyor . Kaydı Red Point Recordz'ta alınan parçanın miksaj işlemleri Vuslat'a aittir. Keyifli dinlemeler. İndir: http://rapidshare.com/files/41593447...Real_Ryhme.mp3 Sözler: gerçek ryhme bu gerçek time elinde c4 gibi patlar ryhme soundcheck sound hıgh definition optimum süre ve gerçek prime ... venomun tadını tadamadan tadına varıcan genede kefene gelele diyerek kaçacan sacına basına kaşına gözüne g.tüme kaş göz çizsem daha güzel ewlat benle bi söyle bu böylemi böyle şöyle bi çekil kenara kulağa küpe sahneye venom yakışır kolonu yararım kolunu bacagı alırım fırına sokarım yakarım kaçarım adamım parçalar yutarım güneşin oğlu helios hepimiz gülüyoz kimin ne oldugunu hepimiz görüyoz ölüme kıçınla gülermişin bunada gülüyoz kapına kilidi dayadın gene ne örüyon kayıt odanın yerinde genel ew görüyom konuşulan sen misin yoksa ben mi? çekil kenara ya da ben ezip geçem mi? gerçek ryhme bu gerçek time elinde c4 gibi patlar ryhme soundcheck sound hıgh definition optimum time ve gerçek prime primeların başı benim kafa tası çatlar kulaklara alışım aşırı kaçan o zamanın aşımı başımı belaya sokanın yararım kaşını başını ezerim yılanın kaçamaz o şaşırır orduma bordo bi bere dagıtıp gelecem sen oturup duanı odanda edecen uzak durmak lazım sizden arıyom gezegen not don't couse benim avatarım hazır ıkram'a ıkram'ı salarım titrer ekran sallanan ellere motive bu ses lan hepinizin işi mature ümidi kes lan konumun dışına çıkanın konumu şaşırır basıncın etkisi solunum aşırı yaşadıklarımı yaşasa aklı kaçırır! üzerimde hakkın sacının yarısı bir tel kopartanın kel olur kafası çokta istenirse alınır karısı Konu hipnoz-x tarafından (08-30-2010 Saat 03:20 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() yok bebeğim 7 dakika olan saklanma artık'tı . bu belki daha da kısa .d
|
![]() |
![]() |
![]() |