![]() |
#1 |
![]() İlk Verseyi Ben Yazıyım Senin Gönlün Olmıcak Sanırım Ben Rapi Sana Kefen Diye Sararım Şansına Küs Karşında Ben Varım Beni Bu Battleden Elersen Şaşarım Her Battle'de Bu Kadar Sakin Değilim Bahsettiğimiz Konu Rapse Ben Deliğim Ayağını Denk Al Yaptığım Lyric Sana Bal Aramızda Cenk(Savaş) Var Bu Battle Seni Aşar Senin Yazdığın Lyric'ler Bana Kaşar Ver Yazdığım Verse'nin Cevabını Yazmadan Önce Sen İlk Beni Tanı Battlede Olmasın Küfür Cevap Yazmadan Önce Git Lavaboya Tükür Arda Kalan Lyric'leride Temiz Süpür recm a.k.a Venom Bu Son Sözleri Sana Dıkıyom Sakın Yapma Yaptığım Lyric'den Soygun Kralın Bu Gece Yorgun Ve Durgun... Konu Malibu tarafından (03-06-2010 Saat 08:15 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Acemisi
|
![]() battle'a davet edildimmi bu yollar tekin değil kulagıma gelen bişeyler var bu emin ol sesin değil kimsenin elenecegi kesin değil kim senin elenecegin adam iyi bil Kill bill gelir sana sıkar ölümü tadar ve tutulur dil şiir değil adamım bu şehir benim odamın son moda battle ama s.çtın içine modanın fazla debreşme keserim biletini verecegin molanın kanka k.bakma ama battle böyle napalım k.bakma ama böyle btün napâlm yeter sanırım bu kadar ve kıyamadım sana ben susuyorum sanırım! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kolik
|
![]() Tekin Olmayan Yolları Ben Tekin Ederim Gelmeyen Sesi Getirmesinide Bilirim Burda Seni Elemek Çok Kolay Eminim Bugünlerde Pek Havamda Değilim İnan Bana Seni Kolayca Halt Edebilirim Sana Bişey Diyebilir Miyim Dilimi Tutturacak Yürek Var Mıdır Bu Lyric'lerim Sana Dayanır Ben Kendi Modamı Kendim Yapıyom Amelelerle Ben Anca Bu Kadar Uğraşıyom Evet Sana Napâlm Önünde Amele Diyom Bu Battle Sana Biraz Ağır Geldi Biliyom İnan Bana Lyric'lerimi Kısa Tutuyom Battle'leyi Son Bi Kaç Cümleyle Bitiriyom recm a.k.a Venom Seni Bu Battle'de 18yer6'na Yömüyom |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |