![]() |
#1 |
![]() Merhaba arkadaşlar; Çalışmalarına son hızla devam eden "Stallker" öncednede Affım Yok adlı çalışmayı yapmış olduğu, Crocodile ile bir çalışma daha yaparak kayıt arşivine eklemiştir. Fikirtepede ikamet eden ve Kadıköy'de bilinen Stallker çalışmalarında biraz daha ağırlık vererek her parçada farklı tarzda okumaya çalıştığı Hardcore tarzını bu parçadada farklı bir şekilde sese yönelik değilde lirikal açıdan sergilemiştir. Parça "Promosyon" adı ile dinleyicilere sunulmuş olup, kayıt Crocodle'in Home studiosunda alınmıştır. Parçanın Mix'i Stallker'a ait olmaktadır.İstanbul Hanedar grubu ile çalışmalar yapılmakta ara vermedende devam etmektedir bu çalışmalarda yakın zamanda dinleyicilere sunulacaktır. Facebook FanPage : www.facebook.com/stallker34 Stallker Myspace : www.myspace.com/stallkerrr Parça Download : http://www.multiupload.com/IJ8QW6LO59 Youtube İzleme Linki : http://www.youtube.com/watch?v=tgr2sL_WK40 Stallker Verse; Mahlasımı karıştırdın verse'lerine hoş olmadı, Tarıyon, Kurşun gelmiyo kovanı boş olmalı İzin vermeden ben asla uçamazsın kuş olmadın Fatma güle döndün oğlum tek kaydım suç olmadı Gay tipli ortam iti beni kimseyle karıştırma Sayemde tanınmışken sen kendimle yarıştırmam FT ister utanmadan kankamla tanıştırmam lan Diss'im bağımlılık yapar kendini fazla alıştırma Hanedarı çekeme sen fikirtepede markamız var Seviyen, yetmiyo tabi dedikodu yap arkamızdan Rapin cebine sığar çocuk bizim flow bankamız var Cevap verdimi dinleyen, konuşamazki arkamızdan Evim gece kondu kıçın inmez resizdans'tan İstemem baba parası elizabetten elin hasta Bak kardeşim dediğin, manitanda atlardan, Rapin promosyon lan ekmek alana bakkaldan. Umarım beğenirsiniz. |
|
![]() |
![]() |
Etiketler |
Crocodile, Stallker |