![]() |
#1 | ||
![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bayan Moderatör
|
![]() DÜNYAYI KUCAKLIYOR TÜRKİYEM Destansı bir kahramanlık ülkeleri bağrında barındırmak Akıllı insan işi attığı adımların hesabını yapmak Bir çağı değiştiriyor ısrarla ülkelerde okullar açmak Dünyayı kucaklıyor türkiyem, ve okyanusu bir bir aşarak Türkiyeyi bilmeyen türkçeyi konuşmayan ülke kalmayacak Anadan,babadan,yardan ayrılıyor hep genç öğretmen olarak Fet ediyor gönülleri adım,adım türk alfebesi yayarak Dünyayı kucaklıyor türkiyem kendi kabuğuna sığmayarak |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bayan Moderatör
|
![]() TÜRKİYE'NİN HALİ Bir yanda irtica bir yanda terör Ne olacak Türkiye'nin bu hali? Kalpler zayıfllamış beyinler tümör Ne olacak Türkiye'nin bu hali? Her gelen bir parça aldı götürdü Banka hortumladı çaldı götürdü Bu ülkeyi bu zihniyet bitirdi Ne olacak Türkiye'nin bu hali? Fiyatlar cepleri yakıp yıkıyor Açlıksa mideye kurşun sıkıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bayan Moderatör
|
![]() BİR GURBETÇİ ÇOCUĞU NE İSTER? Benim vatanım iki Bunlardan biri Türkiye Almanya öteki Ama ben tek vatan istiyorum İstemiyorum ki iki B/: Benim ulusum iki Bunlardan biri Türk Alman öteki Ama ben tek ulus istiyorum İstemiyorum ki iki |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bayan Moderatör
|
![]() MEHMETÇİK VE BAYRAK Mehmetçiklerim Kandır, Bayrağım Millet,Egemen,Canım, Vatanım Ulusum,Yurt,Vatan,Ülke Canım Cağdaş ve Uygardır, Türk,Vatanım Dağlarda Gezerim Vermem Seni Çephede Siper Ederim Seni Bayrağı Vermem Öperim Seni Mehmetçikler Bekler Bayrak Seni Ülkemin Doğusu,Batısına Ülkemin Küzey,Güneyine |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bayan Moderatör
|
![]() EY YALNIZLIK! Ey yalnızlık! Vatanım benim, Yalnızlık! Ne tatlı seslenir, Sesin bana Yaban ellerde, Öylesine uzun süre, Yaban gibi yaşadım ki, Sana gözyaşlarıyla, Dönmemek elde değil! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bayan Moderatör
|
![]() TÜRKİYE'ME DEYİŞ Yedi bin yıl ötesinden tarihin, Akın akın sana koştum Türkiye'm Malazgirt'ten coşkusuyla zaferin; Senin ile çağlar aştım Türkiye'm; Senin için çok savaştım Türkiye'm At koşturdum ta Orhun'dan Tuna'ya, Her ilinde otağ kurdum ovaya; Mor dağların eteğinde halaya; Oymak oymak,boy boy koştum Türkiye'm, Zafer tutkusuyla coştum Türkiye'm Göklere yükselir ak saçlı dağlar; Dağın doruğunda bulutlar ağlar Karlı yamaçlardan,ırmaklar çağlar; Çağlayanlar gibi coştum Türkiye'm Ezelden ebede koştum Türkiye'm |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bayan Moderatör
|
![]() CENNETİM TÜRKİYEM Cennetim Türkiyem Doğu ayrı bir güzeldir, Etsunlanmış gibidir, Van Kalesi, Ortasında gölünün, AHTAMARA adası, Gaziler diyan Antep, Halil Ibrahim Sofrası,Balıklıgöl, Tüm mevsimlerin bir arada yaşandığı Hakkâri, Zap suyundan geçilemese de Bakir bir güzeldir Çölemerik Kapadokyada ihlara vadisi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bayan Moderatör
|
![]() ANNE BABA BEYİMİZ VATANIM HER ŞEYİMİZ Aile farklı farklı Karakter taşıyorlar Kimi evde apartman Köylerde yaşıyorlar Anne baba beyimiz Vatanım her şeyimiz Rasgele davranışlar Önce anlaşılmalı Güzelce tanıyarak Zorluklar aşılmalı Anne baba beyimiz Vatanım her şeyimiz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bayan Moderatör
|
![]() TÜRKİYE'MİN HERŞEYİ VAR Benim Türkiye'min, her şeyi var, Dört mevsim baharı, gülizarı var, Bahçelerde güller ve zambaklar, Benim Türkiye'min, her şeyi var, Benim Türkiye'min her şeyi var, Dostları sevinir, dostlarımız var, Üç tarafımız deniz, kıyılarım var, Benim Türkiye'min her şeyi var Benim Türkiye'min, yolları uzun, Benim kâlbimde var hep hüzün, Gelir diye, diye oldu bak güzün, Benim Türkiye'min her şeyi var |
![]() |
![]() |
![]() |