![]() |
#11 |
![]() ÇANAKKALE Geçmiş zamana bakıpta Düşmanını tanımak istersen buraya git Cehennemin dibinden Türkiye me gelen Ve canlarımıza kıyanlar Tanrının yanında olan Milletimiz Yine bir sürü civanla savaşmış aylarca Vermemiş bu cennet vatanı Sanma ki yok içinde bu hainler Hala var sarıl yanındakine kardeşim de Çanakkale bir örnek daha neler var Gidip görmeden anlamak ne mümkün Siperlerde tüylerin ürpersin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Bayan Moderatör
|
![]() TÜRKİYE Türkiye kadar sevdim seni Sınırların ülkem in sınırları İçimdeki vatan kadar kutsadığım Mehmetciğin cesaretine imanına Botunun karlı bağcıklarına kurban olduğum Silahıyla gururuna güven duyduğum Senin için hayal kurabiliyorsam Ordumun yurdumun kahramanlığındandır Bayrağına kardeşini şehit verenlerden Omuzuna anne kokusunu ALLAH sevgisini almış Savaşta barışta taşımandandır başarın Bana geleceksen öyle gel Parola sormam zaten |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bayan Moderatör
|
![]() UYAN ATAM SENİ ÖZLEDİK Yürek bağlarıma ismin kazılmış Bayrağıma rengi şehitler sunmuş Hürriyet atamdan armağan kalmış Toprağı satılık can memleketim Yurda yabancılar gelmiş yerleşmiş Kimsecikler buna birşey dememiş Dövizler uğruna meskenler vermiş Yurdumda yabancı göz memleketim Sen onlara gitsen binbir eziyet Misafir gitsende bulur kabahat Toprağından karış vermezler heyhat Bizden gani gani sunmuş vatanım |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bayan Moderatör
|
![]() TÜRKİYE'M Sırtımı dayadım karlı dağına Ormanın güzeli sende Türkiye’m Vuruldum bahçene hem de bağına Meyvenin güzeli sende Türkiye’m Sevgi dolu dost canlısı insanın Rağbet görmez hiç birisi kavganın Kalbimizde yeri başka sevdanın Aşkların güzeli sen de Türkiye’m Ovası yaylası güzel yurdumuz Gönülden sevdalı sana ferdimiz Barış için savaş eder ordumuz Askerin yiğidi sende Türkiye’m Zengin toprakların bakir dağların Denizi arzular coşkun suların Demir kömür daha nice madenin Zenginliğin hepsi sende Türkiye’m |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Bayan Moderatör
|
![]() DÜNYANIN EN GÜZEL YERİ TÜRKİYE Milyonlarca yıldızın kaynaştığı yer Bahçede kuşların oynaştığı yer Aşk şarkılarının söyleştiği yer Acaba neredir diyesim gelir TÜRKİYE TÜRKİYE diyesim gelir |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Bayan Moderatör
|
![]() TÜRKİYE'M Yemyeşil ovaların uzanır ufuklara, Bulutludur dağların kar yağar doruklara, Hayranlıkla bakarım o billûr ırmaklara, Sen ne güzel ülkesin; vatanımsın Türkiye’m! Sonsuzluğa kavuşan bereketli topraklar, İnsanlığa açılmış sevgi dolu kucaklar, Sonsuza dek tütecek o yurtsever ocaklar, Sen ne güzel ülkesin; vatanımsın Türkiye’m! Bu memlekette çoktur dağıtılan ihsanlar, Bir daha ayrılamaz toprağına basanlar, Bu vatanın uğrunda ölmüş nice insanlar, Sen ne güzel ülkesin; vatanımsın Türkiye’m! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Bayan Moderatör
|
![]() *BEN TÜRKİYE’LİYİM* Ben Türk’üm, ----’üm, Laz’ım, Çerkez’im Çanakkale savaşında Can veren, kan döken herkesim Sınırını kanımla çizdiğim Toprağına canımı ektiğim Türkiye’liyim Bayrağımın rengi kanımdan Hilali imanımdan Yıldızı şanımdandır Ben İsevi’yim, Musevi’yim, Alevi’yim, Sünni’yim İstiklal kavgasında Gazi olan, şehit düşen herkesim Bayrağını kanımla boyadığım Onurla, gururla dalgalandırdığım Türkiye’liyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Bayan Moderatör
|
![]() TÜRK'ÜZ Gururlu,kahraman,soylu ırkımız; Türk’üz,özümüz Türk; ne mutlu bize! Başka milletlerden budur farkımız; Türk’üz,özümüz Türk; ne mutlu bize! Kimse yan bakamaz Türkiye’mize! Bu vatan,bu millet eşsizdir inan; Canını vermiştir yurt için atan; Geçmişi hatırla,unutma bir an; Türk’üz,özümüz Türk; ne mutlu bize! Kimse yan bakamaz Türkiye’mize! İyi,merhametli,erdemli,cömert; Birçok ulus kalleş,Türk her zaman mert; Vicdanı yumuşak,bakışları sert; Türk’üz,özümüz Türk; ne mutlu bize! Kimse yan bakamaz Türkiye’mize! İlim; cehaletin nurlu sabahı; Hakkı inkar eden çeker günahı; |
![]() |
![]() |
![]() |