Facebook Twitter FriendFeed RSS

Go Back   Www.18Yer6.Org > HiPHoP > Underground > Underground Albümler
Connect with Facebook

Anestesi & Furkan - Susarsan Ölürsün E.P

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 08-31-2010, 03:07 PM   #11
Sfenks
Forum Kolik
Kullanıcı Avatarı

Sfenks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 120
İletisim

Alıntı:
єραcк Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
FurkanLa Serhat'ın seslerinin uyuşmadığını düşünüorum.

Şeyhmuz yakar,yıkar,geçer abiiii
Furkan ve serhatın sesleri uymuo buna katılıom
şeyhoda ses açısından süper ama sevmediğim yönümü blion
Sfenks isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-31-2010, 05:18 PM   #12
єραcк
Forum Araştırmacısı
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 360
İletisim

kişiliğini değil müziğini eleştir o zaman

Laf etme Hasan Sabbah'a. Sende biliyon benim düşüncelerimi.
єραcк isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-31-2010, 09:54 PM   #13
AL Lain Nefer
Yeni üye
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 0
İletisim

Yorumlara Saygım var Ama Emeğe saygısı olmayana yok Benim girdim parça önemli değil Bana Bi çok yorum geldi sadece Bura yok.ŞEyhoyu ezmişsin diyende oldu,ŞEyhoyu Sadece beğendim diyende olduki tarafsız bakmayan insanların yorumu bu onun fanları yani,Anestesi kendini geliştirmiş diyende olduki burda önemli olan furkanla & anestesi.Ben çankırının yorumlarını artık önemsemiyorum çünki ADam emek verdi ve o kdar masraf yapıp oraya bi ton adam getirdi,yunus emre& frekansı getirdi Gördük ne kadar ilgili oldunuzu.Ha şunu da diyim bu yorum yapanlar kendine güvenipde çıkıp bi parça yapsın bizden iyi oldunu.HAdi eyvallah....
AL Lain Nefer isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-31-2010, 10:32 PM   #14
AL Lain Nefer
Yeni üye
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
İletisim

Ayrıca Arkdaşlar mesele yorum yapmak deil geç gördüm.Beğenip beğenmeyenin canı saolsun.Çünki Çok gördüm Ben böyle insanlar emek verilmiş kırmadan söylenmesi lazım. Serhat askerde olduğu için ben diyorum.DAha düne kadar yalakalık yapan adamlar 2 track yapınca havalara giriyolar bu koyuyo insana ,Biz kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz ve yakıdna görceksiniz bu albüme uraşılmadını.Yapdımız işlerle görceksiniz.Bizim arkamızda kimse yok.Bizim stüdyomuz yok .Pahalı aletlerimiz yok.Karı kız ayana yapmıyoruz,ortam ve şekil içinde.SEvenlerimzdende Sevmeyenlerdende ALLAH razı olsun.Mesele Hakkımızın yenmemesi.Bu konuda başka yorum yapmıcam Beğenenlere keyifli dinlemeler...ALLAH a emanet olun...
AL Lain Nefer isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-31-2010, 10:56 PM   #15
Malibu
Super Moderator
Kullanıcı Avatarı

Malibu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 130
İletisim

iyi veya kötü yorumu kaldırcaksınız..bi parça kötüyse kötü denir kötüdür çünkü.A kişisi Çankırıya 2Pac'ıda getirse kötü rap yapıyorsa kötüdür yani.Bide anlamıyorum kötü diyince daha iyi rap yapmasımı lazım saçma sapan düşüncelerden sıyrılmadıkca olduğunuz yerde kalırsınız..ne yani biri rap yapmıyorsa o parçaya kötü diyemez mi.İlla daha iyi rap mi yapması lazım..Allah akıl fikir versin..Uraşında koyun parçayı birşey yapılıyorsa tam yapılsın..Burda kimse saygısızlık yapılmadı begenip beğenilmediği dile getirildi bizim lafımız sadece o 2tane kötü yorum geldi diye siktirli konuşmaya kalkışan artise..
Ha Çankırı yorumlarını önemsemiyormuşun..Şu lafından sonra Zaten çankırıda sana bayılmaz dert etme.
Malibu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-01-2010, 12:10 AM   #16
hipnoz-x
Kullanıcı Avatarı

hipnoz-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 29
İletisim

Alıntı:
Malibu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi veya kötü yorumu kaldırcaksınız..bi parça kötüyse kötü denir kötüdür çünkü.A kişisi Çankırıya 2Pac'ıda getirse kötü rap yapıyorsa kötüdür yani.Bide anlamıyorum kötü diyince daha iyi rap yapmasımı lazım saçma sapan düşüncelerden sıyrılmadıkca olduğunuz yerde kalırsınız..ne yani biri rap yapmıyorsa o parçaya kötü diyemez mi.İlla daha iyi rap mi yapması lazım..Allah akıl fikir versin..Uraşında koyun parçayı birşey yapılıyorsa tam yapılsın..Burda kimse saygısızlık yapılmadı begenip beğenilmediği dile getirildi bizim lafımız sadece o 2tane kötü yorum geldi diye siktirli konuşmaya kalkışan artise..
Ha Çankırı yorumlarını önemsemiyormuşun..Şu lafından sonra Zaten çankırıda sana bayılmaz dert etme.
"Ha Çankırı yorumlarını önemsemiyormuşun..Şu lafından sonra Zaten çankırıda sana bayılmaz dert etme." herşeyi açıklamışsın kardeşim . ben de harfi harfine aynı şeyi düşünüyorum . herkes dolaylı yoldan aynı şeyi düşünüyorsa vardır bu işte birşey .. çankırıda çıktığın partyde biz de vardık . o konuda çankırının ilgisizliğini kendi adına konuş . bizim kardeşlerimiz bizleydi . gerekli ilgiyi gösterdi . biz de gerekli ilgiyi gösterdik . bizim için de gayet başarılı , iyi bir party'di . belki hala bir çatı altında toplanamaz ama o burada konuşulacak şey değil . çankırı gereken ilgiyi gösteriyor başarılı olana şimdi ben de bu yorumu yaptım 3 tane track ' im var . illa yapacağız edeceğizle oluyorsa ben de bu yorumu yaptım çünkü " yakın da ben de çok sağlam trackler sunacağım" -> buna güvenerek yaptım ben de o zaman .. bilginize .... saygılar !
hipnoz-x isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-01-2010, 12:13 AM   #17
recm a.k.a venom
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı

recm a.k.a venom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
İletisim

öncelikle şu anestesiyi her yere bi sokmayın arkadaslar herkez anestesi adı altında birilerine laf sokmaya calısıo anestesi geldiginde gelirsiniz yüz yüze konusurz kim yalakaymıs eger birileri anestesinin yalakası olsaydı emin olun sürekli onun adını kullanırdı kullananlarda belli ayrıyetten parcaı dinledim yorum bile yabmadım ki begenmek begenmemek kişisel görüştür çankırıya para harcadı yunus emreyi getirdi frekansı getirdi dedin onlar geldi işini yaptı gitti ama mrk ettigim senin orda işin neydi???

askerde bari rahat bırakın adamı bu kadar basit degil bişeyler herkez iki gün içinde bi studyoda kayıt alamıyor ona göre davranıp konusun bence egerki niyetiniz çankırıyı kötülemekse gelmekle zaten başardınız
yok hayır biz anestesiyi düşman etmek istiyoruz ordakilere diyosanız ewed anestesiyi düşman edersiniz ki burdakiler öle düşünmez sadece anestesi düşman olur burdakiler deil

parcadada emeginize saglık
recm a.k.a venom isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-01-2010, 12:16 AM   #18
hipnoz-x
Kullanıcı Avatarı

hipnoz-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 29
İletisim

yunus emreyi getirdi frekansı getirdi dedin onlar geldi işini yaptı gitti ... ama mrk ettigim senin orda işin neydi???

niyetiniz çankırıyı kötülemekse gelmekle zaten başardınız.

Herşeyi daha da açıkça açıklıyor .d
hipnoz-x isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-01-2010, 04:34 AM   #19
єραcк
Forum Araştırmacısı
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 360
İletisim

Sen partide çıkıp bişey sölediğini hatırlamıyorum,kötülediğin insansa yeteneğin önde gideni. Senin onu eleştirmen onun için hiçbişey ki adam zaten iyi-kötü yorumlara açık ki sen gibi atarlanmıyo bi kere. ki baya baya da sen daha iyi. Şeyho'yu ezmişsin diyenlerin kaçı gerçekten böyle düşndüğü için böyle söyledi acaba? Emeksiz yemek olmaz, hem albümde emek yok diyosun hem iyi yorum bekliyosun,saçma. İyi rap yapan herkesin arkasında biri varda sanki,iyi bi stüdyoları var sanki,karı-kız için yapıolar ya hııhıı. Genel düşünmicen bazen. Çankırı'nın yorumunu önemseme sen, sanki nüfusu ne de kaç kişi gelcek be? Adamların kro zihniyeti var yavaş yavaş değişio işte,o kadar kişiye şükür. bulup bunama vakasının önde gideni ki Serhat bunu bilip göze alarak böyle bişeye karar vermiştir zaten,saf değil ya.
єραcк isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-07-2010, 12:10 PM   #20
gasp anafor
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı

gasp anafor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 6
İletisim

hayır anlamadığım mevzu şu tamam çankırıya parti yaptınız iyi hoş yunus emre yi frekansı getirdiniz sağlam mcler fakat ne kadar ilgi bekliyordunuz ki milyon dolar mı kazanmayı planlıyordunuz burası metropol değil rape ilgi duyanlar geldi zaten ki biletlerin de öyle kısıtlı bir sürede satıcıların eline geçmeside işin cabası ayrıca demişsin karı kız ayağına yapmıyoruz ortam ve şekil içinde demişsin amacınız fame işte sırf kendin için yapıyorsan sağa sola parçayı dağıtma gereği duymazsın fan pageler açmazsın ayrıca burda yorum yapan herkeste milyarder olduğu için öyle pahalı pahalı zımbırtıları var demi çok saçma bir tartışma olmuş parçanı koyarsın beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez burası yoruma açık bir yer sırf milleti kırmamak için herkese iyi yapıyor dersek seçici olmazsak yapılan işin de bir anlamı olmaz...
gasp anafor isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır