![]() |
#31 |
![]() Koçum bana klavye kaplanlıgı yapma eninde sonunda gelcem ankaraya gelince görüşelim istersen şimdi sen bunuda yanlış anlarsın ama bida benle sikimli mikimli konuşursan emin ol o sikini keser götüne sokarım ipne kimsin lan sen yavşaklık yapmayın olum bana ben demetevlerdeyim gelirsen bulursun bana burdan atar yapma olurmu..
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Super Moderator
|
![]() Bak şimdi birincisi sana veya ekürine atar yaptığım yok lafı götünden anlama...Çok meraklıysan kavga etmeye Ankara/Çubuk Düz liseye gel sor birine yol gösteren olur...Sana sikerim fln dedim mi lale? Dilin yerleri yalıyor topla ağzını burnunu..Kimseye klavye delikanlılığı yaptığım yok hiç bi zamanda olmadı..Gider yapmaya başlayan sen ve saz ekibindi hatırla...Daha fazla sinir germede sus 2 dk efendiliğini koru...Milletin gazına gelipde sitelerde atarlanma.. Her zaman diyorum bi derdi olan varsa Siktirmesin netini adresim belli gelsin yüzüme konuşsun..Yok eger netten laga luga yaparsa cok fena daşşak geçerim o elemanla sikimde olmaz...Ayıktın? Hadi ne yapıyorsan yap.Okul dönemi içinde İstanbul Kadıköydeyim..Adresim belli olunca tam olarak o zaman bida yazarım orayıda Sonra geldikde cubukta yoktun felan demesin kimse ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() bu konu kilitlenmeli.
|
![]() |
![]() |
#34 |
Administrator
|
![]() Gereğinden fazla uzayan konu, kilit. Ha bu kilit için işte site sizin kafanıza göre kilitlersiniz gibi yorumlar gelebilir. Ben taraf tutmadan objektif olarak konuya girdim. Bir albüm foruma konuluyorsa üyeler beğenmediğini dilediği gibi yoruma dökebilirler. Bunda artniyet aramak küçüklükten başka bişey değildir. Konuyu kilitliyorum, çöp kutusuna taşımıyorum dileyen konuya girip albümü indirebilir.
|
![]() |
![]() |