Facebook Twitter FriendFeed RSS

Go Back   Www.18Yer6.Org > HiPHoP > Underground > Underground Albümler
Connect with Facebook

Anestesi & Furkan - Susarsan Ölürsün E.P

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 09-07-2010, 12:42 PM   #21
Sfenks
Forum Kolik
Kullanıcı Avatarı

Sfenks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 120
İletisim

herkesin tüm düşüncelerine saygımız var iyi kötü yorumunuzu yapmışınız eywallah ancak şuda party ile ilgili elimizde olmayan sebeblerden dolayı biletler elimize geç geçti bu sebebden dolayı tabiki fazla bir gelen olmadı ancak ÇANKIRI yı kötülemek gibi bir amaçda olamaz FREKANS VE YUNUS EMRE geldi işini yaptı gitti bunu tek bir party değilde ÇANKIRI HİPHOP FEST. GİBİ YAPILSA DAHA İYİ OLURDU RAPLİFE C3N REDPOİNT BİRLİK OLUNMALI HERŞEY ÇANKIRI İÇİN UZATMAYA GEREK YOK KISACA
Sfenks isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-07-2010, 01:15 PM   #22
RapubliX
Administrator
Kullanıcı Avatarı

RapubliX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 908
İletisim

Partiye 50-60 kişi geldi diyorlar ben yoktum tam bilemiyorum ama Çankırı'da bu sayıya az diyorsanız daha ne olacak bilmiyorum. Alıştınız tabi c3n in vol. 4 vol. 3 vol. 2 de 200er kişi görmeye 50-60 ı rakamdan saymıyorsunuz. Bugün İstanbul'da bile nice fame isimlerin sahne aldığı partilerin patladığını duyuyoruz, biliyoruz. Çok takmayın bu parti işine.
RapubliX isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-07-2010, 01:18 PM   #23
rap-anestesi
Aktif Üye
Kullanıcı Avatarı

rap-anestesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 2
İletisim

Ooooo Ortam baya gerilmiş nie bu tartışma yaf yapmayın allah aşkına arkadaşlarım kardeşlerim şimdi başlatmayın çankırınıza felan sizde lenn nese işin gırgırı Eyvallah yorumlar ğüzel olmuş rap e olan ilğimi dahada artırdı ama burda tek bi kişeye laf söylüycem Bu sitenin Malibu olum senin hayal ettiğin adamlarla biz iş yapıoz bunuda bi düşün istersen sen begenmiyosun bide sadık sizde var bi sorun koçum sizi de dinlioz ama ben bişey demiom neden dersen şuan askerim ama şuna inan askerden bi geleyim o zaman senin bile hayal edemiycen şeyler yapcam sende bak gör uzatmaya gerek isterseniz beni banlayın site sizin ya bide nese ya kalsın bu kadar yeter gelince yüzyüzede görüşelim

Sfenks Sende Sus Bi amk ne işim var benm kendini begenmişlerle hem adamlar 1 numara bizle aynı sahneye çıkmazlar ki:s:

ardarda yazılmış olan 2 mesajı birleştirdim problem yok.

Konu RapubliX tarafından (09-07-2010 Saat 01:37 PM ) değiştirilmiştir..
rap-anestesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-07-2010, 01:21 PM   #24
poison
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı

poison - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 1
İletisim

Alıntı:
RapubliX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Partiye 50-60 kişi geldi diyorlar ben yoktum tam bilemiyorum ama Çankırı'da bu sayıya az diyorsanız daha ne olacak bilmiyorum. Alıştınız tabi c3n in vol. 4 vol. 3 vol. 2 de 200er kişi görmeye 50-60 ı rakamdan saymıyorsunuz. Bugün İstanbul'da bile nice fame isimlerin sahne aldığı partilerin patladığını duyuyoruz, biliyoruz. Çok takmayın bu parti işine.
aynen party işi şans işi dostum nolcaqı belli olmuyo çok qüvenirsin paralar dökersin fame lere funları bile uqramaz herkesin kendine qöre bişileri çıkar parti bi tarafında patlamış olur takılmayııın şans
poison isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-07-2010, 01:26 PM   #25
gasp anafor
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı

gasp anafor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 6
İletisim

aslında sfenks iyi bir noktaya değindi artık bir birlik olunmalı herkes birbirine düşman veya herkesin birbiri ile problemi var vs...
gasp anafor isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-07-2010, 01:45 PM   #26
RapubliX
Administrator
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim
Thumbs up

Alıntı:
rap-anestesi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bide sadık sizde var bi sorun koçum sizi de dinlioz ama ben bişey demiom neden dersen şuan askerim ama şuna inan askerden bi geleyim o zaman senin bile hayal edemiycen şeyler yapcam sende bak gör uzatmaya gerek isterseniz beni banlayın site sizin ya bide nese ya kalsın bu kadar yeter gelince yüzyüzede görüşelim
Kötü olan bi' albüme iyi diye yorum yapamam, öyle ters bir yorum yaptığımı da düşünmüyorum fakat bu yorumun senin haset ettiğini ele veriyor. Sana karşı olan pozitif düşüncelerimi yitiriyorum.

Mali'ye de senin hayal kurduğun kişilerle çalışıyorum demişsin de Şehinşah'ın sizle parça yapmış olması tamamen duygusal. Yani 150-200 lira vermiş olsaydı mali de parça yapardı neye yarardı tartışılır. Siz yaptınız da neye yaradı, millet Şehinşah'ın verse'ü sardırıp sardırıp dinliyo. Bi' de Şeyho'nun rapi bırakma amacı sizle yapmış olduğu parçayı dinlemiş olması olmasın? Ehueaehe o kadar da değildir heralde. İlk defa bu mesajımda rapini karalamak derecesinde yorum yaptım daha önce hep başarılar, gelişmek lazım vs. diyordum bu da dipnot.
Alt 09-07-2010, 02:04 PM   #27
rap-anestesi
Aktif Üye
Kullanıcı Avatarı

rap-anestesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 2
İletisim

parayla alakası yok Karakaplanı Tanıyosan Ona Sorabilirsin İhtilalden dostum kim kime para vermiş nese reklama gerek yok moruq senin yorumunada ihtiyacımız yoktu zaten senin yanımda olup olmaman umrumda degil inan buna yeterince arkadaşım var sen ve senin gibilerden çok daha kalite li buda sana son sözüm farkındaysan albümüde ben paylaşmadım furkan paylaşmış ayrıca benim haset le felan işim yok sadece siz dalga gecercesine yorumlar yapmışsınız evet bastıra bastıra sölüyorum benim param varki saga sola verebiliyorum bunada kanıtladım kendi partimde c3n gibi onu bunu araya sokupta gidip AKM almadık gittik paramızla yer tuttuk istediğimiz adamı getirdik çıkardık söylettik bana bir tane hayranını göstersene burdan hariç burdakiler sırf mod olmak için yalakalık yapıyolar sana bunuda çogu bilio ama nese ben size 1 beden büyük gelirim koçum bunuda aklına sok daha konuşmaya gerek yok zaten çok fazla baktıgım yok sitene felan ara sıra bakıomdum artık hiç bakmıycam istersen 1 gün msn yada facemin şifresiniş vereyimde bak gelen msj lara chat leşmelere felanda sonra konuş oke bb
rap-anestesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-07-2010, 02:39 PM   #28
RapubliX
Administrator
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim

Alıntı:
rap-anestesi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
parayla alakası yok Karakaplanı Tanıyosan Ona Sorabilirsin İhtilalden dostum kim kime para vermiş nese reklama gerek yok moruq senin yorumunada ihtiyacımız yoktu zaten senin yanımda olup olmaman umrumda degil inan buna yeterince arkadaşım var sen ve senin gibilerden çok daha kalite li buda sana son sözüm farkındaysan albümüde ben paylaşmadım furkan paylaşmış ayrıca benim haset le felan işim yok sadece siz dalga gecercesine yorumlar yapmışsınız evet bastıra bastıra sölüyorum benim param varki saga sola verebiliyorum bunada kanıtladım kendi partimde c3n gibi onu bunu araya sokupta gidip AKM almadık gittik paramızla yer tuttuk istediğimiz adamı getirdik çıkardık söylettik bana bir tane hayranını göstersene burdan hariç burdakiler sırf mod olmak için yalakalık yapıyolar sana bunuda çogu bilio ama nese ben size 1 beden büyük gelirim koçum bunuda aklına sok daha konuşmaya gerek yok zaten çok fazla baktıgım yok sitene felan ara sıra bakıomdum artık hiç bakmıycam istersen 1 gün msn yada facemin şifresiniş vereyimde bak gelen msj lara chat leşmelere felanda sonra konuş oke bb
Tutturmuşsun bi' senin siten, ben bu siteyi genel anlamda hiç bir zaman kişisel sitem olarak görmedim, görmem de. Diğer albüm gibi bu albüm için de bana bilgi geçseydiniz veya admin@18yer6.org a mail atsaydınız kuşkusuz sırf Çankırı var diye anasayfada yayınlardım ama bana öyle bi' mail de gelmedi taraflı bir tutum sergiliyormuşum gibi konuşuyorsun. Siz albüm yapmışsınız diye değer verip indirdim ve görüşlerimi belirttim bu bir şarkıcı için şüphesiz bulunmaz nimettir (ben olayım başkası olsun, önemli olan yorum olması). Ben sana parçam, şarkım seninkinden kaliteli demişim gibi konuşuyorsun. Zaten 8-9 tane parçam ya var ya yok imzamdan dinleyebilirsin de. Yapacağın işleri hayalim almayacakmış, yap ondan sonra koy o zaman, kötü olduğunu bile bile niye paylaşıyorsun ki! Kötü olmuştur, gelişirsin herneyse sen de kabul ediyorsun zaten. Burada kimsenin de bana mod olmak için yalakalık yaptığı yok, öyle birşeye gerek de yok zaten neden yalakalık yapsınlar ki. Aksine yalakalık yapacak kişi varsa doğrusu adminin modlara yalakalık yapmasıdır. Sana gelen mesajlar sanadır tutup da vay lan Kaplan'la konuşmuş kankasıymış diye respect çekecek halim yok. Böyle çirkef bir tartışmaya girdiğim için de kişiliğimden utanma noktasındayım.
Alt 09-07-2010, 03:44 PM   #29
ƒυякαη
Forum Araştırmacısı
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 146
İletisim

reLax reLax sakin olun anestesi nefer ne die parlıosunz amk beğenmedilerse beğenmediler daha yeniyiz zamanla olur nie bu kadar sorun ettiniz maliye gelince nete giremiorum ankarada olmadığım için yoksa cevap yazardım emin ol ,)
ƒυякαη isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-07-2010, 05:48 PM   #30
Malibu
Super Moderator
Kullanıcı Avatarı

Malibu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 130
İletisim

3-4 gün netle ilgilenemedim nolmuş be.biraz uzun olacak.okursunuz umarım okumazsanızda açıkcası sikimde değil.
Doğrusu size niye kelime yaptıgımı anlamıyorum aklımı sikeyim..neyin ne olduğunu herkes biliyor..her bi bok ortada çünkü..Serhatın sözleriyle furkanın c3ne diss atması.Onun bunun sözlerini çalıp parçalar yapılması fln olaylarına hiç girmicem bile(bu girmemiş halim düşünün yani) =) İnan şu dakikadan sonra sizin tüm KILANINIZ (biz clan diye yazıyoruzda anlamazsınız belki) umrumda değil normalde Furkanla atıştım sorun yaşadım Serhat seni hiç katmamıştım çünkü biriyle sorunum varsa arkadaşlarını katmam.hiç bi zaman genel konuşmadım ekibinizi katmadım..
Herneyse ne bok olduysa serhat bey banada giderlenmiş....Kiminle muhabbet ettiğin kiminle selamlaşmanda sikimde değil ben burda kimlerle muhabet içinde olduğumu anlatıpda senin yaptıgın gibi,senle sidik yarıştırmam...Parasını veripte günümüzde feat atılmıcak eleman yok..Ama pardon sizle herkes atmaz çünkü rap kalitesine bakıp sonra feat atan elemanlar var. şeyho istisna. ona para verse ajdarlada atar. =)
Bla bla bla vs.vs.vs Seni bi yere koyduk gözümüzde en azından ben öle düşündüm.En azından yerini biliyor dedim.Olgun düşüncelere sahip dedim deee gel gör ki furkandan farkın yokmuş biladerya..Çocuklaşmışın..
Ben sadece Çankırılıyım bak.Yaşamıyorum orada.Ama şunu biliyorum Biri gelirde çankırı sikim demi ulan derse (şekil a : Nefer ) çankırı da bayılıyo ya sanki arkasından ağlar..Ve çankırın ağlaması inanki benide çok üzer vay mk ya neferde umursamıyor artık bizi hasiktirya
Furkancım bayram namazında görüşürüz kardeşim bayramını en içten dileklerle kutlarım şimdiden..
Ha yok bu son mesajım yok bida bakmıcamda demem ben yazın moruk istediniz kadar ben nette oldukça cevaplarım inanın sıkılmadan..Eskiden furkan için derdim sadece ama artık hepinize diyorum Sizde olmasanız ben nası eylencem yahu

Sonradan geldi aklıma eklemeden edemicem..Sadık'a ne hakla laf ediyorsunuz ben onu anlamadım asıl..Aklınız yerindemi(soru eki olan mi ayrı yazılır biliyorum mk sadık editleme bilerek yazdım )
Hey Yüce Rabbim sen bizden biraz akıl fikir al fakire fukaraya ver anlayalım şunları.Aa pardon fakire fukaraya değil malum serhat reis para sıkıntısı cekmiyor.Para bok dağıtıyor hacı 150 liraya bende feat atabilirim yada 15de olabilir sıfırın değeri yok benim için =) ha sıfır ha siz yani.

Konu Malibu tarafından (09-07-2010 Saat 06:11 PM ) değiştirilmiştir..
Malibu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır