![]() |
#21 |
![]() 12-FAİK F azla oldum yanında biliyorum A kan suların durulmadığı bir dönemde tanıdım seni İ mkansız bir dostluğun yaşandığı , sevgilerin sevgi olduğu bir dönemde K urtuluşum yok biliyorum , çünkü hayatın keskin virajındayım F ırtınalı bir günde tanıdım seni A kan suların durulmadığını varsayarak İ stisnaların istisna sayıldığı bir anda K arşımda duruyordun şefkatli bakışlarınla F azla oldum gene biliyorum A rtık gitme vaktim geldi onu da anladım İ ster karşı çık , istersen unut beni K albinde bir dilek tut, gene de unutma beni F azla oldum yine biliyorum A rtık yanında olamam onu da anladım İ stisnalar yüreğimde acıdı , onu da taşıdım K arşımda duran sen , ve bir son bakış daha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Bayan Moderatör
|
![]() 13-Canan C evap vermiyor baktığım yüzler , solgun ve renksizler A kşamları çöken hüzün gibi , karanlık bir o kadar sessizler N ispet yapıyor kuşlar , göçediyor başka diyarlara A rtıyor yalnızlığım , derken dalıyorum N eden diyorum , işte tam orda kalıyorum C anan dedim , belki canıma can katar diye A sık yüzüm , kimbilir belki güler diye N e yazık ki gülemedim , bilemedim derdime çare olmaz diye A rtık sustum , uzaktaki yüreklere doğarım diye N asibim yokmuş , uzaklar yakın oldu yine |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Bayan Moderatör
|
![]() 14-Uğur U ğruna yaşanmıştı onca şey G üzelliğiyle mağrur sen , ve aşkı için ölen ben U ğruna yaşamıştım herşeyi R üyalar gerçek olacak sanmıştım U sulca o rüyanın yanına uzanmıştım oysa G erçek mi hayal mi bilmiyordum gördüklerim U zun ve ince bir çizgiden gidiyordum R üyamın tam ortasında ise sen geliyordun U mudum kalmasa da artık senden yana G özlerindi bana kalan tek hatıra U nutmam unutamam gene de seni asla R üyalarımı yıksan da beni yaksan da |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Bayan Moderatör
|
![]() 15-Burçin Parlar B ilirmisin sevdiğim ne çok severim seni U zaklarda olsan bile duyarım sesini R üyalarımda görürüm , bir beyaz bulut misali Ç işe çise üzerime yağarsın , aşkıma yanıt gibi İ stemiştim seni dualar etmiştim N edenim niçinim yok , herşeyim sensin demiştim P arıldayan sensin benim için gökte yıldız gibi A ksi gönlüme güneş , beyazlığıyla sen olan R aksediyor gönlümde güneşin , öyle sıcak L al oluyor dilim sevgime inat A şkınla olsam da ben yorgun ve bitap R anam sen , sense hep gökyüzüm olacaksın |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Bayan Moderatör
|
![]() 16-Aylin A slında hiç bir şey için yaşadım varsay Y alnızlığa inat herşeyi ve beni yoksay L üle saçlarına dolandığımı varsay İ stersen kes at , istersen yoksay N üks etmiş sevgim , o yüzden hastalık varsay |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Bayan Moderatör
|
![]() 17-Savaş S evgi bazen umut olur insana A lır çok uzaklara gidersin kendini V arlığıyla muhteşem bir şov başlar o zaman A vunmak istemezsin zamanla Ş iirlerde yaşamaya başlar , derin bir aşk derin bir yasak S evgi bazen zaman alır A kışına bırakılan bir yaşam gibi V aroluşumuzun altındaki sır gibi çıkar karşına A rtık dönüşü yoktur tutulan yolun Ş eker erir , çay içilir S evgi bazen unutulur A rkadaşlar uzak olur V uslatlar ayrılık A yrılıklar ölüm Ş iir gibi dostlar ise birer yalan olur |
![]() |
![]() |
![]() |