![]() |
#61 |
![]() -Ahmet A şığım H içliğe boyandığım gözlerine M utsuzluğu mutluluğa kalbeden gülüşüne E llerimle dokunmaya kıyamam yüreğine Tüm tükenmişliğime rağmen tüketişine aşığım A sırlardır seviyorum seni H angi düşte kayboldum kimbilir M anasını yitiren gözlerim E sir düşen ve sönen yüreğim T ükendi yinede bitmedi özlemim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Bayan Moderatör
|
![]() Selma s oğuk sularında yıkanmak istiyorum yaşamın e llerimin titremesine aldırmadan l ibasından sıyrılıp gitmek istiyorum m addeyi atıp manasına bürünürken yüreğim a ştığım gecelerde bulduğum sensiz sessizliğim s essizlik benim çığlığım e sir ettiğim sevgilerin bastırılmışlığı kadar derinden gelen l ezzetini eleme gömen ayrılık kadar uzakken sevgiye m ümkün olmayan yolların ayırımında ki kadar yakındım oysa a şılanın geride kaldığını unutacak kadar sa yorgun s ana hasret yüreğim şimdi tuzak e sir ettiğim sevgiler kadar sıcak l eylanın mecnunu kadar ırak m utluluk kadar anlayamadığım a şk denilen rüyanın sonundasın |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Bayan Moderatör
|
![]() -İlgin İ zin ver dokunsun ellerim L üle saçlarına son bir kez G idişine dur diyemem ama İ zin ver söyleyeyim sana N asıl sevdiğimi seni , son kez İ ç içe geçmiş daireler gibiyim L ehimlenmiş beynim ve yüreğim G erçekliğini kaybetti artık bedenim İ zin ver söylesin yüreğim N asıl sevdiğini seni , son kez |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Bayan Moderatör
|
![]() -Suay S aklı bir sevdanın U zantıları zamana yayılır A şktan öte yol alır farketmezsin Y alnızlığını böler kendine de bilmezsin S ana uzak bir kalbe U zanır mı sözlerin A ğlamaklı gözlerine Y anaşır mı yüreğin S aklı bir sevdanın U zantılarında yaşam bulur A slına dönen herşey Y alnızlığına umut olur |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Bayan Moderatör
|
![]() Kim Demiş Yok Diyeee ![]() E stirme coşkun hasret rüzgarlarını kanayan yüreğime M arifet sayma arkanda gözü yaşlı bırakmayı R üya olmasın sana kavuştuklarım E stirme yüreğime sensizliğin matemini beni yalnızlığa hapsetme E skiden ne güzeldi M ıh gibi kalmıs o anlar aklımda R ıhtımda güneş batıyorken E llerini tutup seni sevioyorum derken Konu moRojeM18 tarafından (11-04-2009 Saat 04:36 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Bayan Moderatör
|
![]() S ensiz bir dakikam geçmiyor E zerim ben bole kaderi N e zaman anlayacaksın benim değerimi İ lk ve son sevgilim S eninle başladım seninle bitmek isterim E zme bu aşkı gülüm V ar oluşumun sebebi sen mişsin İ yiyk karşılaşmışız seninle Y ada hiç karşılaşmasamıyıdık R uhumun içinde bir ses U nutma ne olur canım sevgilim M asal gibi bizim hikayemiz |
![]() |
![]() |
![]() |