![]() |
#71 |
![]() G ülüm dedim san Ü zdün sen beni ama L akin üzersen beni üzerler seni B ak sevilim ben aşkı sene buldum A ma sen bi şerefsiz yüzünden beni yaktın K albimdeki acı dine mi sandın I şık olmuştun sen bana Ş imdi nerdesin L aleler arasındaki papatyam I lık bir rüzgar esse M anzum anzum seni düşünürüm G elirsen gelme demem E ğer sen de evet dersen L ambamdaki ışığım benim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Bayan Moderatör
|
![]() oLuR mu Yaf ![]() ![]() F irar mı ettim gözlerinden? Demekki artık yokum U nutma başkasının olsan da, üzerinde hala kokum R uhum Allaha ait, Bedenimde ki kalbim ise senin K elimelerin bittiği yerde, doğar mı kızıl güneşin? A yrılık bize uzak olacaktı hani ey cennet yüzlüm? N edensiz ölünce ruhumla, o cansız bedenimi süzdüm! |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Bayan Moderatör
|
![]() Olmaz Olur Mu ![]() M esken tuttun sevgilim, seni seven gönlümü E lim yetmez, nasıl edim bilmirem ? H ayatımı senin için adadım, M est olirem, başkasını görmirem E ktik tohum yeşerecek inşallah T ek varımsın, göz değmesin maşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Bayan Moderatör
|
![]() Buyur Cnm ![]() S ensizlik mi ? Çok Zor A şkı Gel Bana Sor B ir Bilsen Nasıl Kor İ çine sevgimizi koymuştuk ve aşkı okumuştuk beraber R astlantı yok biliyorum ömrümde E Anlasana Seviyorum Seni Be ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |