![]() |
#51 |
![]() Derya D eğişir bazen E skiye dair ne varsa sil R esimler de insin duvardan Y alnızlığın gizemine gömülürken A rtık hayatına dost bekleme |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Bayan Moderatör
|
![]() Cem C ismin küçük olsa da E llerinle tutabilirsin koca dünyayı M utlu olmayı bil yeter D eğişse de herşey E meklerini boşa sayma R astgele seçilmez yaşamlar Y alnızlığını baki eyleme A rtık umut etme zamanıdır C ismi büyük olsa da E lleri küçüktür dünyanın M utluluk da el sıkışmaktan geçer |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Bayan Moderatör
|
![]() Yeşim Y aşamımı acılara bölen ; güzel bir gülüşten gözlerine yansıyan parıltılardı E llerimi bağlı kılan , sana olan tutkumun imkansızlığıydı Ş iirlerimi yazarken ; yüreğimi sana gömüp gözyaşlarıyla yeşeriyorum yeniden İ çinde sen olan bir gönülde yeşermek huzur veriyor bana M ahpus olsa da tutkular , birgün kabuğunu yırtacaklar |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Bayan Moderatör
|
![]() Gönül Güzel naz eder Ömür de bir güzel Nar çiçeği narin olur Üstüne gül koklamak hayin Lakin gülün ömrü az olur Garipler sessiz olur Ömür de bir sessiz geçer Nankör aşkı ne bilir Üstüne sevgiyi köreltir Lakin aşksız ömür hiç olur Girdaba düşen ne eder Ömürden ömür seçer Naz ona ne eder Üstüne gül döksen ne fayda Lakin ona da bir derinlik düşer |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Bayan Moderatör
|
![]() Neslihan N eleri koymuştuk yüreğimize , soldular birer birer E llerimizle büyüttüğümüz umutlarımızdan S evgiye dair ne kaldı L afını bile etmediğimiz ayrılığın i çine düşer olduk H er düşüşümüz de incindik , acıdık için için A şkına şiirler yazdığım sevgilim N azenin çiçeğim , gülüm , bebeğim N eleri büyütmüştük , her düşe gömdüğümüz umutlardan E ski baharın çiçeklerinden ördüğümüz sevgimizden S ere serpe uzanıyor muydu şimdi yaşam L ayık olmadığı bir acıyla mı kıvranıyordu İ çimizi kaplayan amansız dişiyle kemiren yalnızlık H angimiz istedik böyle olsun A şkına şiirler yaktığım sevgilim N icedir yokluğuna yangınım |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Bayan Moderatör
|
![]() Fulya F ışkırmakta gözlerinden sevgiye açan güller U fukta sevdaya bürünmekte gülüşler L oş ışığıyla geceye düşen sevdan Y alnızlığıma perde perde çekilmekte her an A çtım pencereleri , geceme düş an be an F aş etme beni utandırma yalnızlığımda U çurumlara itme beni , çok uçurumlardan döndüm L ütfunla sev beni incitme yüreğimi Y ükseklerden bırakma perde perde düşlerimi A ç yüreğimi kır pencerelerimi F arkında değilsin yine U zun söylüyorum , kısası anlaşılmaz bilmece L ütuf ve merhametten öte Y azdığımdı iki hece A şk değil , o dilimdeki tek hece |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Bayan Moderatör
|
![]() Anıl A ğlayamam N ağmeler fısıltılarım olurken I slaklığını hissedemediğim düşlere yatar L oş bir ışığa benzeyen ışıtmayan kendime uyanırım A cılar içindeyim N edensizce kanıyorum I ssız çöllerde ki biçareyim sanki L akin ısıtmıyor da çöl güneşi A çsa güneş bana içini birgün N ağmeler hayatım olsa o gün I smarlama aşk olmaz biliyorum L anet okumam umudum olsun diyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Bayan Moderatör
|
![]() -merve M utluluk E llerimde ki ışık R iyası olmayan sevmelerin V arlığına feda E limde tutamadığım yansımalarda M utsuzluk E zilen yüreğimde R uhumda bastırdığım V ücudunu bulamamış yalnızlık E limde tuttuğum ışığın kamaştırdığı M erak ediyorsun biliyorum E zilmiş bir düşünceden çıkacak filizi R üyalarını yeşile boyayamayacağından korkuyorsun belli V arlığını gömmek gibi karanlığa E siri olmak arzuların M ahsur kaldım oysa yüreğinde E den bulur ya ettim buldum R abbimden bir dileğim var sadece V akit tamam biliyorum E siri olduğum yüreğe gömülüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Bayan Moderatör
|
![]() -Elif Aybike Aytek E limi maviliğe daldırdım , ellerim pembeye boyandı L odosta yelken açtı yüreğim , yüreğim sevdaya bulandı İ stemezdim , sevmek , sevilmek F arkında olmadan , düşlere bölünmek A rkama bakamıyorum artık Y üreğime hançer sapladım olmuyor B ir gidişim var , dönüşünü bilmediğim sularda İ stesem de sonu gelmiyor K arşımda durma ne olur E llerin elimdeyken kalbim durmuyor A rtık gelmedi mi son belki bir son vermeli Y akıp yıkan fırtınada , durulmayı mı beklemeli T ek başıma kalsam da dünyada E llerimi daldırdığım mavilik oldukça K arşımda duran hep sen , hep pembe olacaksın |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Bayan Moderatör
|
![]() -Bilge Özhan B ir umuda kanat açtım İ zini sürdüm tüm aydınlığın L oş ışıklarıyla geceler geçti G üneşin aydınlığına vuruldum E siri oldum bir ömür yürüdüm Ö mrüm geçti yolunda , ömrüme değdi gülüşün Z ahir oldum , batınıma döndü öpüşün H ayatım bir gün idi A sırlar bir saniye N ihai oldum umuda doldum sonunda |
![]() |
![]() |
![]() |