![]() |
#1 |
![]() Bu E.p Anestesi Ve Furkan'ın ortak çalışmasıdır ! Yaklaşık bir ay süren çalışmalarımız sonucunda siz değerli dinleyicilerin beğenisine sunuyoruz. Albumde düetleriyle bize eşlik eden;Şehinşah,Göko ve Nefer kardeşimize desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Albumun kayıtları DMT Recordz'ta alınmış olup kapak tasarımıda RKN İhtiyat İmzasını Taşımaktadır. Keyifli Dinlemeler... Track List : 01.Cehennemin dibindeyiz (Anestesi & Furkan) 02.Çankırı Yer6 (Anestesi & Furkan) 03.Kafiyemdeki kısımlarım (Anestesi & Furkan) 04.Tek Bebeğim (Anestesi) 05.Aşkı Bir Ben Yaşayamadım (Anestesi & Furkan ft.Göko) 06.İktidar biziz (Anestesi ft. Şehinşah & Al Lain Nefer) İNDİRME LİNKİ ; http://rapidshare.com/files/41277345..._rs__n_E.P.rar |
|
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() albümü indirmedim iktidar biziz parçası elimde şu an. o track'e yorum yapacak olursak şeyho sağlam girmiş gerçekten tek güzelliği bu olabilir .d .d neferi hiç beğenmedim sanırım şarkıyı batıran o olmuş . anestesi devam .. ![]() Konu hipnoz-x tarafından (08-15-2010 Saat 03:48 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
#5 |
Yasaklanmış Üye
|
![]() lan syktirin gidin kıskanç ipneler yorumlara bak hele olum sizde yapın ne kıskanıyonuz yok şeyho iyi girmiş yok nefer kötü girmiş yok anestesinin albümü kötüymüş size ne olum sizden 1000 kat daha iyidirler kıskanmaya gerek yok rap dan anlamıyonuz heralde herşey zamanla kimse sizi sykine takmıyor ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
|
![]() birader bi siktir git iş misin başıma.sen susda albümü yapan adamlar cevap versin.onlarda gelip bizi skine takmıyorsa sikerim albümünü paylaşımını kaldırsın.burda yorum almaya götü yemiyorsa yapmasın albümü...
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |