![]() |
#41 |
![]() 30-Seval S eni gördüğümde güneş batıyordu , E limde senden kalan tek hatıra gülüşün V arlığını bilmenin mutluluğu ile avunurken , A rkama bile bakmadan , L imandan kalkan son gemiyle , yol aldım uzaklara S ensiz uçurumlarda diplerdeyim E llerin değmez , yüreğin hasretim V ücuttan geçen ben , ruhumu da hapsettim A h bu ne dipsiz bir kuyu ki , L eyla olsa ulaşamaz mecnununa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Bayan Moderatör
|
![]() 31-Murat M um ışığı gözlerine değince U zun bir yolculuğa çıkar yürekciğim R iya girmeden samimi hislerle A z bir yol alsam kaybolurum hemen sıcaklığınla T üm varlığımı emanet ederim işte o tatlı bakışına M aviye çalarken gece U çurtmalar döner yurduna R üyalar başlar yeniden A şıklar birbirine sarılır T üm varlığım işte böyle bağlıdır sana M ümkün mü ayrılmak senden U çurumdan çıktım geldim sevginden R engim beyaz seni kırmızıya yazmışken A şk koynunda ben seni seçmişken T üm varlığımı bölmem mi sana |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Bayan Moderatör
|
![]() 32-Şeyda Ş evkimi artırırdı sana baktıkça gözlerin E limden düşmeyen kitap gibiydi sözlerin Y üreğime dokunurdun öyle içten D ünyalar dolusu sevgilerle ısıtarak A şıp giderdik yaşamdan arkamıza rüzgarı alarak |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Bayan Moderatör
|
![]() Hakan H atırımdan gitmiyorsun ey sevgili A kşamlarla beraber gittiğin günden beri K ah esen rüzgarla beklerim , kah yağan yağmurla A kşamlar hiç bitmez ey sevgili N e ben uyurum , ne gece olur |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Bayan Moderatör
|
![]() 33-Tuba T iryakisi olmuşum gözlerinin U nutamadığım bir tek sen kalmış hayatımda B ir başıma yalnızlık diyarında geçiyor günlerim A klıma düşen bir damla hüzün , ötesi yok T utunamadığım bir daldın sen U zunca yaşayamadığım bir düş sadece B akışların da boğulup gömüldüğüm engin denizin A rdı boyunca uzanıp yattığım mezarı , ötesi yok |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Bayan Moderatör
|
![]() 34-Erman E sir oldu düşlerim R ikkatimden dolan gözlerime M anasını bulamıyor yüreğim A rıyor , bazen dokunmakta N afile değil bu haller , güzelliğe açmakta E ziliyor bazen düşler R uhumsa genişlemekte M utluluğu bir düşün bitişinde yakalıyorum bazen A rıyorum ısrarla etrafını kazıyorum N afile değil bu haller , güzelliği yaşatmakta |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Bayan Moderatör
|
![]() 35-Selahattin S ıradan bir çocukluğun ardından E skiyen herşeyin rağmına L üksü eksilmemişdi anılarımın A filli bakışlarla bakıyorken gözlerime H ayatta acı çekmemiş bir gül gibi A nılarımın en gamsızı en kedersiziydin T üketemediğim tatlılığınla T erazinin bir kefesinde hep ağır geliyordun İ çimde ki hüznümün en farklı ifadesi N adiren sarfettiğim cümleler ; |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Bayan Moderatör
|
![]() Senem S abahı olmayan gecelerin ardından E ksik kalmış bir yanımızı arıyorduk N akaratı sevgi sözcükleri E ksik kalan ruhumuza katıyorduk M utluluğu kalbimizde erişilmez bir yer sanmıştık S ınırları çizen bakışlardı sadece E llerimizden akıp giderken yaşam N ice aşklara yelken açmış , durulmuştuk sonunda E skiye bir özlem, bir acıydı hissettiğimiz M utsuzluğu dilimizde bir fısıltılı haykırış yapmıştık S ahte bir gülüş attık giderken birbirimize E lvedalarımızı güllerle örttük N efeslerimiz kesildi bir ara E llerimizi son kez uzatmaya korktuk M avi gökyüzümüzü soldurduk S essizce mırıldanıyor dudaklarım E sir düştüm sevgime , esir olsam sevgine N ar olmuş yüreğim gözyaşlarımla söner mi bilmem E şsiz sevdiğim döner mi M utluluk yeniden yüzüme güler mi |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Bayan Moderatör
|
![]() -Asu A cı yüreğimi böler sevgilere S ensiz bir gece üşütürken bedenimi U zaktan bir ışık düşer pencereme A y ışığını yitirmiş gece karanlık ve sessiz S ıradanlığı bozan aydınlığıyla bir yıldız düşmüş U zaktan seyrederim , acaba tekrar düşer mi diye A rzular arsızlaşırken , zaman dönerken kendine S ırlar kulaklara fısıldanır U mutlara yakılır gece A silliğini yitirir o an duygular S ırlarıyla birlikte sıradanlaşır U marsız bir dumana karışır gözlerin A şk o gözler de saklanır S evmek orada başlar U tanmak ona mahsustur A tılmış bir pamuk yumağı gibi düşler S evgininse yeri zamanı yok U nutmaksa en kolayı diyorlar A cısa da yürek S usturdum sevda bülbülünü U nutturdum yürekte ki gonca gülünü A cıdı yürek S ustu sevda bülbülü U nuttum yürekte ki gonca gülümü A cı yürek S usmuş bülbül U nutmak ne mümkün büyümüş yeni bir gül |
![]() |
![]() |
![]() |